Particuliere Verhuizing


Onze aanpak van uw verhuizing

Inpakken / uitpakken

Indien u tot op de laatste dag voor uw verhuizing normaal door uw huis wilt kunnen blijven lopen, bieden wij u de mogelijkheid om uw gehele inboedel voor u in verhuisdozen in te pakken en verhuisklaar te maken. Omdat dit ons dagelijks werk is, kunnen wij deze klus in de meeste gevallen in één dag klaren. Vaak is het ook mogelijk om de dozen zelfs op de verhuisdag in te pakken. Hierdoor bespaart u zich de ellende om wekenlang tussen de verhuisdozen te moeten bivakkeren en verzekert u zich dat uw inboedel door een vakman wordt ingepakt. Het gebeurt wat minder vaak, maar als u zelf helemaal niets wenst te doen, is dit ook mogelijk bij M&M Verhuizingen. Dan pakken wij de dozen ook nog netjes voor u uit.

De- en montage van meubilair

In ons vak komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; het volledig assortiment van Ikea kennen wij haast bij naam, maar ook maat gemaakte designer meubelen komen wij met regelmaat tegen. De de- en montage van uw meubilair nemen wij dan ook graag voor u mee in onze offerte; veelal valt dit voordeliger uit dan u denkt.

Verhuizing piano’s en vleugels

Ondanks het feit dat wij compleet amuzikaal zijn, kunnen wij toch uitstekend omgaan met uw piano of vleugel. Door onze moderne hulpmiddelen verhuizen wij uw instrument probleemloos via een raam op de 6e etage. Een verhuizing van de begane grond naar de begane grond, doen wij natuurlijk ook.

Wij begrijpen dat uw instrument u dierbaar is en zullen hier de grootste zorg aan besteden.

Verzekering

Gelukkig hebben wij zelden tot nooit schade tijdens onze verhuizingen, maar mocht er onverhoopt toch iets misgaan, zijn wij hier natuurlijk goed voor verzekerd. Uw inboedel is tijdens de verhuizing door ons verzekerd tot € 100.000,-; een eigen risico hebben we niet. Mocht de waarde van uw inboedel dit bedrag ontstijgen, dan kunnen wij het verzekerde bedrag voor uw verhuizing aanpassen.

Omdat geen verhuizing hetzelfde is, sturen wij graag eerst een van onze adviseurs bij u langs. Hij inventariseert het volume van uw inboedel en beoordeelt de verhuissituatie van uw nieuwe en huidige woning. Tevens informeert hij u over de mogelijkheden: wilt u zelf de verhuisdozen inpakken of wilt u dit uitbesteden, wilt u uw gehele inboedel laten verhuizen, of alleen de grote meubelen.alkmaar, amsterdam, beverwijk, haarlem, hillegom, leiden, purmerend