Verhuisbedrijf Alkmaar

VOOR VRAGEN BEL:

Amsterdam: +31 (0)20-8208252
Zaanstad: +31 (0)75-8200234

Zoekt u een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Alkmaar?

Oefening baart kunst. M&M Verhuizingen verzorgt al sinds 1998 dagelijks verhuizingen in Alkmaar. We kennen de stad op ons duimpje en weten welke wagens we in welke wijk kunnen inzetten. U kunt bij ons terecht voor een kleine verhuizing van maar een paar meubelstukken, maar ook voor een full service verhuizing van een grote villa of kantoor. Dus zoekt u een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in Alkmaar? Dan maken wij graag kosteloos en vrijblijvend een offerte voor u.

De beste verhuizers van Alkmaar staan voor u klaar

Wat een helden, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan ze altijd paraat om uw verhuizing in Alkmaar tot een goed einde te brengen. Trotser dan trots zijn we op onze verhuizers. Stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Verhuisgrootmeesters, verhuisguru’s en verhuiskanonnen allemaal werken ze bij M&M Verhuizingen en ze gaan iedere dag op pad naar weer een nieuwe dik tevreden klant. Wilt u ook zo’n tevreden klant zijn? Vraag dan snel een offerte aan en we komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

Verhuizen met een verhuislift in Alkmaar

Woont u in een flat, appartement of heeft u een bovenwoning? Geen paniek, onze verhuisliften bieden uitkomst. Onze liften reiken tot de 7e etage en dragen meubelen tot 300 kg . Ook beschikken we over handige liftjes die je ter plekke op kunt bouwen, bijvoorbeeld in een steeg of een achtertuin. Vaak werkt het sneller om met een verhuislift te werken dan met een binnenlift in het gebouw. Ook veroorzaken we dan geen overlast voor de medebewoners. Dus zoekt u een goed verhuisbedrijf in Alkmaar met een verhuislift? Dan staan wij graag voor u klaar

Goed verzekerd verhuizen in Alkmaar

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een heel, heel klein hoekje bij M&M Verhuizingen. Ondanks het feit dat onze mensen zeer zorgvuldig met uw spullen omgaan, kan er een enkele keer toch wel iets beschadigen tijdens uw verhuizing f in Alkmaar. Gelukkig zijn we dan goed verzekerd. Uw inboedel is tot € 100.000,- per wagenlading verzekerd tijdens de verhuizing. Over het algemeen dekt dit de lading wel, maar mocht u in het bezit zijn van een hele dure kunstverzameling , dan kunnen we de verzekerde waarde altijd nog verhogen.

Onze adviseur komt graag langs voor de verhuizing van uw bedrijf in Alkmaar

Omdat geen verhuizing in Alkmaar hetzelfde is, sturen wij graag eerst onze verhuisadviseur even bij u langs. Deze man weet alles van verhuizen en droomt in kubieke meters. Het verhaal gaat zelfs dat hij zijn eerste 2 levensjaren in een verhuisdoos heeft doorgebracht. Onze adviseur inventariseert het volume van de te verhuizen inboedel en neemt met u door welke werkzaamheden er moeten worden verricht. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een gedetailleerde offerte voor uw verhuizing in Alkmaar.

Verhuisbedrijf in Alkmaar met hijskraan

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Alkmaar met een hijskraan? Helaas hebben wij die niet. Wel hebben we goede contacten met kraan bedrijven uit de regio. Vaak lukt hijsen met een autokraan of citykraan. Deze zijn een stuk voordeliger dan een torenkraan en hijsen makkelijk een vleugel of ander zwaar meubel over een woning. Dus als u een leuke uitdaging voor ons heeft, horen we dat graag.

Heeft u een vraag?
9.4

Super professional, highly recommended!

Although the team was about 30~ min late, they let us know ahead of time so it was no problem waiting for them. They were super fast, careful and overall very professional.
- Amsterdam - juni 3, 2022

zeer goed

Wij zijn goed verhuisd door Maarten en zijn medewerkers
- Druten - mei 11, 2022

Voor de tweede maal ; helemaal top gedaan.

Geweldig behulpzame en beleefde mannen en jongens! Niets was hen teveel en ze hebben ongelooflijk hard gewerkt!
- Sloten ( Friesland) - mei 9, 2022

Fantastic and effortless moving experience

The team did an incredible job, they were early to the move, dealt with me, and my girlfriend and are cat superbly. All of our items were taken safely and securely and then moving them into the new place the team put them in the right rooms. Would highly recommend.
- Amsterdam - mei 3, 2022

Hele fijne verhuizing

Zeer proffesioneel, meedenkend, en snel.
- Amsterdam - april 6, 2022

Een fijne club met snelle en vriendelijke mensen

Ik was laat met de aanvraag maar kon gelukkig bij M en M terecht. Met 2 vriendelijke mannen een verhuiswagen en een lift was de verhuizing in een paar uur gedaan. Zeer tevreden dus zeker een aanrader.
- Haarlem - maart 31, 2022

Zorgen gemaakt om niets, alles tiptop !

De jongens (Alex en Lucas) waren: Op tijd Vriendelijk Netjes Kundig Voorzichtig Vlot Gezellig Wat mij betreft verdienen ze alle 2 de prijs !
- Zandvoort - maart 30, 2022

Helpful and quick

When I needed to coordinate the original move, which involved four different addresses, Maarten was super friendly and available. Then on the day itself, Louis and Cherence were very fast and able to move our furniture items despite a mostly-blocked entranceway and a very difficult elevator. They made everything easy and I'd definitely recommend them!
- Amsterdam - maart 29, 2022
374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?