Verhuisbedrijf Alkmaar

VOOR VRAGEN BEL:

Zoekt u een betrouwbaar Verhuisbedrijf in Alkmaar?

Oefening baart kunst. M&M Verhuizingen verzorgt al sinds 1998 dagelijks verhuizingen in Alkmaar. We kennen de stad op ons duimpje en weten welke wagens we in welke wijk kunnen inzetten. U kunt bij ons terecht voor een kleine verhuizing van maar een paar meubelstukken, maar ook voor een full service verhuizing van een grote villa of kantoor. Dus zoekt u een  betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Alkmaar? Dan maken wij graag een kosteloze en vrijblijvende offerte voor u.

De beste verhuizers van Alkmaar staan voor u klaar

Wat een helden, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan ze altijd paraat om uw verhuizing in Alkmaar tot een goed einde te brengen. Trotser dan trots zijn we op onze verhuizers. Stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Verhuisgrootmeesters, verhuisguru’s en verhuiskanonnen allemaal werken ze bij M&M Verhuizingen en ze gaan iedere dag op pad naar weer een nieuwe dik tevreden klant. Wilt u ook zo’n tevreden klant zijn? Vraag dan snel een offerte aan en we komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

Verhuisbedrijf Alkmaar met een verhuislift 

Woont u in een flat, appartement of heeft u een bovenwoning? Geen paniek, onze verhuisliften bieden uitkomst. Onze liften reiken tot de 7e etage en dragen meubelen tot 300 kg . Ook beschikken we over handige liftjes die je ter plekke op kunt bouwen, bijvoorbeeld in een steeg of een achtertuin. Vaak werkt het sneller om met een verhuislift te werken dan met een binnenlift in het gebouw. Ook veroorzaken we dan geen overlast voor de medebewoners. Dus zoekt u een goed verhuisbedrijf in Alkmaar met een verhuislift? Dan staan wij graag voor u klaar

verhuislift in amstelveen

Goed verzekerd verhuizen in Alkmaar

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een heel, heel klein hoekje bij M&M Verhuizingen. Ondanks het feit dat onze mensen zeer zorgvuldig met uw spullen omgaan, kan er een enkele keer toch wel iets beschadigen tijdens uw verhuizing in Alkmaar. Gelukkig zijn we dan goed verzekerd. Uw inboedel is tot € 100.000,- per wagenlading verzekerd tijdens de verhuizing. Over het algemeen dekt dit de lading wel, maar mocht u in het bezit zijn van een hele dure kunstverzameling , dan kunnen we de verzekerde waarde altijd nog verhogen.

Onze adviseur komt graag langs voor de verhuizing van uw bedrijf in Alkmaar

Omdat geen verhuizing in Alkmaar hetzelfde is, sturen wij graag eerst onze verhuisadviseur even bij u langs. Deze man weet alles van verhuizen en droomt in kubieke meters. Het verhaal gaat zelfs dat hij zijn eerste 2 levensjaren in een verhuisdoos heeft doorgebracht. Onze adviseur inventariseert het volume van de te verhuizen inboedel en neemt met u door welke werkzaamheden er moeten worden verricht. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor uw verhuizing in Alkmaar.

Verhuisbedrijf in Alkmaar met hijskraan

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Alkmaar met een hijskraan? Helaas hebben wij die niet. Wel hebben we goede contacten met kraan bedrijven uit de regio. Vaak lukt hijsen met een autokraan of citykraan. Deze zijn een stuk voordeliger dan een torenkraan en hijsen makkelijk een vleugel of ander zwaar meubel over een woning. Dus als u een leuke uitdaging voor ons heeft, horen we dat graag.

Particuliere Verhuizing Alkmaar

80 % van onze werkzaamheden bestaat uit het verhuizen van particulieren. Dit kun je niet aan iedere verhuizer overlaten. Je hebt te maken met grote meubelen die door het trapgat gedraaid moeten worden, piano’s, vleugels, meubelen die gedemonteerd en gemonteerd moeten worden. Kortom, als particuliere verhuizer moet je van goede huize komen. Gelukkig werken er alleen maar professionele verhuizers bij ons met jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Als u de verhuizing aan ons uitbesteed  mag u een zorgeloze verhuizing verwachten en uw waardevolle spullen worden schadevrij naar de nieuwe woning gebracht. Bel of mail ons voor een scherpe offerte.

Internationale verhuizingen

Ook voor uw internationale verhuizing kunt u bij M&M Verhuizingen terecht. Verhuist u vanuit Alkmaar naar het buitenland of juist andersom? Bel ons dan even voor een scherpe offerte. U kunt bij ons terecht voor een complete verhuizing van de gehele inboedel naar het buitenland, maar ook voor verhuizing van alleen de grote meubelen, of juist een aantal verhuisdozen. Wat u ook wilt laten verhuizen, bij ons kunt u rekenen op een prettige verhuizing met ervaren verhuizers die voor u klaar staan om de klus in goede banen te leiden.

Zakelijke Verhuizingen

Als allround verhuisbedrijf hebben we natuurlijk ruime ervaring in het verhuizen van bedrijven en instellingen.  We staan klaar voor hele grote bedrijven of instellingen, maar ook voor kleine bedrijven en éénpitters. Om niet voor verrassingen te komen staan, komt onze adviseur eerst even bij u op het bedrijf langs om een inventarisatie van de te verhuizen inboedel te maken. Naast een veilige verhuizing zorgen wij ook dat uw bedrijf zo min mogelijk hinder van de verhuizing ervaart en dat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk onderbroken hoeft te worden.

Verhuizen in Alkmaar via ons opslagmagazijn

Heeft u opslag nodig omdat uw woning niet op tijd klaar is voor de verhuizing of omdat u gaat verbouwen? Dan kunt u gebruik maken van onze opslagfaciliteit. We kunnen uw inboedel voor u opslaan in 20 ft zeecontainers (hier gaat 33 m3 in) of in verhuiskisten van 10 m3. Opslag hebben wij voor  zowel particulieren als bedrijven. Bel ons voor een scherp tarief. 

Verhuizer Alkmaar met inpakservice

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis. Daarom is een goede voorbereiding van groot belang. Uk krijgt daarom ruim van tevoren stevige verhuisdozen en professioneel verhuismateriaal van ons in bruikleen. Wilt u de stress zoveel mogelijk verminderen, maak dan gebruik van onze inpakservice. Dan pakken we alle verhuisdozen voor u in en hoeft u zelf alleen nog maar uit te pakken.

 

Budget verhuisservice Alkmaar

Zoekt u een goedkope verhuizer in regio Alkmaar ? Dan bent u bij M&M Verhuizingen aan het juiste adres. In principe zijn we al een redelijk goedkoop verhuisbedrijf, maar met onze budget verhuisservice bent u helemaal voordelig uit. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf alle verhuisdozen en kleine spullen verhuizen en ons professionele verhuisbedrijf gebruiken voor het verhuizen van de zware meubelen en kwetsbare spullen.

Ook is het mogelijk om een grote verhuiswagen met verhuisploeg per uur in te huren. Dan kunt u zelf mee helpen met verhuizen of niet de gehele verhuizing maar een deel te laten verhuizen. Op deze manier heeft u toch een professionele verhuizing , maar voor een hele scherpe prijs. Dubbel voordeel dus!

 

Ontheffing verhuiswagen gemeente Alkmaar

Soms is het niet toegestaan om de verhuiswagen ergens zomaar neer te zetten. Dit kan zijn omdat de straat dan afgesloten wordt of omdat er niet in het gebied geparkeerd mag worden. In dit geval kan er een verhuisontheffing worden aangevraagd. M&M Verhuizingen helpt u graag met deze aanvraag.

Verhuisbedrijf Alkmaar Demontage van meubels

Bij bijna ieder type verhuizing zijn er wel meubelen te demonteren en te monteren. Onze allround verhuizers  hebben nagenoeg alle soorten meubelen wel gezien. Ook voor de montage hebben we scherpe prijzen 

opslag

Erkende Verhuizer

M&M Verhuizingen is geen erkend verhuisbedrijf. We hanteren wel dezelfde voorwaarden als de erkende verhuizers, maar we zijn alleen niet aangesloten bij de Savam( de organisatie voor erkende verhuizers).

Uw inboedel is ook bij ons tot € 100.000,- verzekerd tegen schade. Dit bedrag geldt voor alle spullen die we verhuizen, maar ook uw oude woning en uw nieuwe woning zijn verzekerd. Als er bijvoorbeeld een kras op de vloer komt of de muur beschadigd.

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken. Ook is het mogelijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

M&M Verhuizingen is een verhuisbedrijf met enkel zeer ervaren verhuizers. Ondanks het feit dat wij al jaren verhuizen, vinden we het werk nog steeds leuk en zorgen we dat onze klanten, buiten een vlekkeloze verhuizing, ook nog een plezierige dag hebben. We zien uw offerte aanvraag graag tegemoet.

 Ja, bij M&M Verhuizingen kunt u gebruikmaken van hun inpakservice om uw spullen voor u in te pakken.

Het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf zorgt ervoor dat belangrijke spullen niet kapot gaan of beschadigd raken tijdens de verhuizing. M&M Verhuizingen is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en kan u hierbij helpen.

M&M Verhuizingen neemt een verhuislift mee indien nodig om zware spullen naar de bovenste verdieping te verplaatsen.

Heeft u een vraag?
9.4

Removal & Storage Support

M&M Verhuizingen have been my removal company of choice since 2021 and I have moved twice with them now. They have also provided me with excellent, secure and cheap storage options as I was not able to move into my new apartment right away. Maarten and Esther are super lovely and helpful people to work with and organise the move + storage itself. The team I have worked the most with is headed up by Mauritz and Storm and they have done nothing short of an amazing job every time I have worked with them. Such an awesome service and awesome people! I will continue to use them should I need to move again.
- Amsterdam - mei 1, 2023

Perfecte verhuizing uitgevoerd door fantastisch team

Op één van de laatste dagen van 2022 heeft het team van M&M Verhuizingen onze bedrijfsverhuizing geweldig uitgevoerd. Snel, met een fantastisch team verhuizers.
- Amsterdam - januari 5, 2023

Hele goede ervaring

Maurits en team hebben heel netjes en vakkundig gewerkt. Goed werk!
- Weesp - januari 5, 2023

Amazing

All went really perfectly. From the first contact asking for a quote to the last minute of the move, everything went very smoothly. Their team members are very professional and will go the extra mile to make sure your move goes as smoothly as possible, will recommend!
- amsterdam - november 23, 2022

Amazing service and resilient

The staff turn around on time and with the best attituded. They were friendly and very helpful. Very professional wrapping up carefully all my fragile stuff but also dismantling furniture and reassembling in the new place promptly. They didn't give up and pull out a large sofa and bed frame down with ropes when the narrowness of the stairs didn't allow to do so. If I move in the future, I will make sure to cal M&M again, likewise if any of my friends does, I will highly recommend them. Thank you again guys! Cristina
- The Hague - november 1, 2022

Super georganiseerd en snelle verhuizers!

Alex en Kaj zijn top verhuizers, professioneel, sterk, handig en snel! Onwijs bedankt voor jullie hulp!
- Haarlem - oktober 9, 2022

Efficient and well executed move

I've been satisfied about the quality of the service I received, from the planning (with clear information about the preparation, permits requests, boxes delivery, etc..) to the execution with prepared and professional staff. Also the communication has always been timely and clear with all the support I needed.I just had a small issue with a closet not perfectly re-assembled, but I consider this as a minor thing (and I already received confirmation that it will be fixed soon).
- Bredeweg 31-2, Amsterdam - oktober 4, 2022

Team Alex, top team!

Goed betrouwbaar team. De dag verliep vlot en probleemloos.
- Amsterdam - september 11, 2022
386 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?