Verhuisbedrijf Haarlem

VOOR VRAGEN BEL:

Amsterdam: +31 (0)20-8208252
Zaanstad: +31 (0)75-8200234

M&M Verhuizingen uw Haarlemse Verhuizer

Haarlem is onze stad. De meeste van onze medewerkers zijn geboren en getogen muggen en ons bedrijf is gevestigd in de Waarderpolder, het industrieterrein van Haarlem. Wij verhuizen al sinds 1998 in Haarlem, dus inmiddels hebben we alle straten en wijken wel een beetje gezien. Daarom zal je ons nooit met een hele grote vrachtwagen zien in de Leidse buurt, de Vijfhoek of aan de Grote Markt. Als echte Haarlemse verhuizer weten we welke wagens we in welke wijk kunnen inzetten. Dus, zoekt u een goed verhuisbedrijf in Haarlem en omstreken, bel ons dan even voor een offerte.

verhuisbus en verhuislift

Onze topverhuizers staan klaar voor uw verhuizing in Haarlem

Wat een helden, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan dagelijks paraat om uw verhuizing in Haarlem een succes te maken. Trotser dan trots zijn we op onze verhuizers. Stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Verhuisguru’s, verhuisgrootmeesters en verhuiskanonnen. Allemaal werken ze bij M&M Verhuizingen en iedere dag gaan ze weer op pad naar weer een nieuwe dik tevreden klant. Wilt u ook zo’n tevreden klant zijn? Vraag dan snel een offerte aan en we komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

 • Professionele verhuizers met veel kennis van Haarlem en omstreken
 • Snel een gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen
 • Taxatiebedzoek van een echte professional. 
 • Gratis verhuisdozen in bruikleen. 
 • Optionele inpakservice.

Verhuizen in Haarlem met verhuisverzekering

Uw verhuizing binnen Haarlem is bij M&M Verhuizingen in goede handen. Maar zelfs deze goede handen laten een heel enkel keertje wel eens iets vallen. Verhuizen is mensenwerk en zelf onze de beste verhuizers maken wel eens een foutje. Dan is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd. Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit bedrag is bijna altijd toereikend, maar mocht de waarde van de inboedel dit bedrag overschrijden, is het altijd mogelijk om om dit bedrag iets te verhogen.

Verhuisbedrijf in Haarlem met verhuislift

De techniek staat voor niets. Als moderne verhuisservice in Haarlem beschikken wij natuurlijk over verschillende verhuisliften. Dit maakt het mogelijk om uw spullen op een eenvoudige manier door het raam of via het balkon van uw nieuwe huis te verhuizen tot de 7e etage. Ook beschikken wij over handige liftjes die je op lastige plekken ter plekke kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een achtertuin of een steeg. Voor degenen die van verhuisjargon houden, dit noemen wij een Geda lift. U kunt via ons gemakkelijk een verhuislift huren.

 • Gemakkelijk zware spullen naar een hoge verdieping brengen.
 • Geen extra voorrijkosten.
 • Er komt een speciale lift operateur mee.

Verhuisbedrijf in Haarlem met Hijskraan

Zoekt u een Haarlems verhuisbedrijf dat beschikt over een hijskraan? Dat zijn wij helaas niet. Wel werken we al jaren heel goed samen met een aantal bedrijven die wel hijskranen hebben. Soms kan het een voordelige oplossing zijn om een autolaadkraan te gebruiken of een “citykraan” . Dit zijn niet van die enorme grote kranen. Deze zijn snel opgebouwd en kunnen makkelijk een vleugel over het dak hijsen. En dit is een stuk voordeliger dan een torenkraan.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?              

Nee, verhuisdozen kunt u gemakkelijk en snel bij ons lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpak papier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. Wij bieden u graag aan om van onze verhuisservice gebruik te maken. Vraag uw offerte nu direct online aan.

 • Gratis verhuisdozen in bruikleen.
 • Steviger dan dozen van de bouwmarkt.
 • Worden gratis gehaald en gebracht.

Dé- en montage van meubilair

In ons vak komen wij dagelijks alle soorten meubilair tegen; het volledig assortiment van Ikea kennen wij haast bij naam, maar ook maat gemaakte designer meubelen komen wij met regelmaat tegen. De de- en montage van uw meubilair nemen wij dan ook graag voor u mee in onze offerte; veelal valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Haarlem dat deskundig uw meubelen démonteert en weer monteert, dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u op deze pagina een offerte aanvragen.

Verhuizing in Haarlem

 

Veelgestelde vragen

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het eide van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 1900,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 950,00 incl btw

edere inboedel is anders. De ene persoon heeft in zijn eentje 100m3 in een flatje staan de andere met z’n vijven maar 20 m3 in een villa. Onderstaand wat gemiddelden:

 • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
 • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
 • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

Verwijder de klepel en de gewichten

 • indien de klok in een doos past, leg eerst iets zachts in de doos, zoals een dekbed, leg hier de klok op
 • past de klok niet in een doos, maak dan een doos op maat voor de klok van 2 of 3 verhuisdozen, dan wwer een dekbed en dan de klok
 • bij staande klokken, is het vaak mogelijk om het uurwerk en de kap te verwijderen, pak deze dan ook in een doos met een dekbed of deken
 • zorg dat de klok aan de zijkant van de vrachtwagen wordt vastgezet tijdens transport

Houdt u bij het inpakken van uw boekenkast rekening met het het feit dat boeken vrij zwaar zijn. Dus liefst niet een hele doos vullen met encyclopedieën. Er zijn speciale boekendozen in de handel. Deze zijn half zo groot als een standaard verhuisdoos. Mocht u enkel normale verhuisdozen hebben, kunt u het beste de doos voor de helft met boeken vullen en de andere helft met lichtere spullen.

Heeft u een vraag?
9.4

zeer goed

Wij zijn goed verhuisd door Maarten en zijn medewerkers
- Druten - mei 11, 2022

Voor de tweede maal ; helemaal top gedaan.

Geweldig behulpzame en beleefde mannen en jongens! Niets was hen teveel en ze hebben ongelooflijk hard gewerkt!
- Sloten ( Friesland) - mei 9, 2022

Fantastic and effortless moving experience

The team did an incredible job, they were early to the move, dealt with me, and my girlfriend and are cat superbly. All of our items were taken safely and securely and then moving them into the new place the team put them in the right rooms. Would highly recommend.
- Amsterdam - mei 3, 2022

Hele fijne verhuizing

Zeer proffesioneel, meedenkend, en snel.
- Amsterdam - april 6, 2022

Een fijne club met snelle en vriendelijke mensen

Ik was laat met de aanvraag maar kon gelukkig bij M en M terecht. Met 2 vriendelijke mannen een verhuiswagen en een lift was de verhuizing in een paar uur gedaan. Zeer tevreden dus zeker een aanrader.
- Haarlem - maart 31, 2022

Zorgen gemaakt om niets, alles tiptop !

De jongens (Alex en Lucas) waren: Op tijd Vriendelijk Netjes Kundig Voorzichtig Vlot Gezellig Wat mij betreft verdienen ze alle 2 de prijs !
- Zandvoort - maart 30, 2022

Helpful and quick

When I needed to coordinate the original move, which involved four different addresses, Maarten was super friendly and available. Then on the day itself, Louis and Cherence were very fast and able to move our furniture items despite a mostly-blocked entranceway and a very difficult elevator. They made everything easy and I'd definitely recommend them!
- Amsterdam - maart 29, 2022

Heel efficiënt en deskundig.

M&M Verhuizingen heeft voor ons de kasten en inboedel gedemonteerd en klaar gemaakt voor ophalen door een Kringloopbedrijf. Zo hebben anderen ook wat aan goede gebruikte spullen. Ook dit is duurzaam!!
- Heemstede - maart 24, 2022
373 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?