Verhuisbedrijf Haarlem

VOOR VRAGEN BEL:

M&M Verhuizingen uw Haarlemse Verhuizer

Haarlem is onze stad. De meeste van onze medewerkers zijn geboren en getogen muggen en ons bedrijf is gevestigd in de Waarderpolder, het industrieterrein van Haarlem. Wij verhuizen al sinds 1998 in Haarlem, dus inmiddels hebben we alle straten en wijken wel een beetje gezien. Daarom zal je ons nooit met een hele grote vrachtwagen zien in de Leidse buurt, de Vijfhoek of aan de Grote Markt. Als echte Haarlemse verhuizer weten we welke wagens we in welke wijk kunnen inzetten. Dus, zoekt u een goed verhuisbedrijf in de regio Haarlem en omgeving, bel ons dan even voor een offerte.

Particuliere Verhuizing Verhuisbedrijf in Haarlem verhuislift in amsterdam

Onze topverhuizers staan klaar voor uw verhuizing in Haarlem

Wat een helden, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan dagelijks paraat om uw verhuizing in Haarlem een succes te maken. Trotser dan trots zijn we op onze verhuizers. Stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Verhuisguru’s, verhuisgrootmeesters en verhuiskanonnen. Allemaal werken ze bij M&M Verhuizingen en iedere dag gaan ze weer op pad naar weer een nieuwe dik tevreden klant. Wilt u ook zo’n tevreden klant zijn? Vraag dan snel een offerte aan en we komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

 • Professionele verhuizers met veel kennis van Haarlem en omstreken
 • Snel een gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen
 • Taxatiebedzoek van een echte professional. 
 • Gratis verhuisdozen in bruikleen. 
 • Optionele inpakservice.

Verhuizen in Haarlem met verhuisverzekering

Uw verhuizing binnen Haarlem is bij M&M Verhuizingen in goede handen. Maar zelfs deze goede handen laten een heel enkel keertje wel eens iets vallen. Verhuizen is mensenwerk en zelf onze de beste verhuizers maken wel eens een foutje. Dan is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd. Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit bedrag is bijna altijd toereikend, maar mocht de waarde van de inboedel dit bedrag overschrijden, is het altijd mogelijk om om dit bedrag iets te verhogen.

Verhuisbedrijf in Haarlem met verhuislift

De techniek staat voor niets. Als moderne verhuisservice in Haarlem beschikken wij natuurlijk over verschillende verhuisliften. Dit maakt het mogelijk om uw spullen op een eenvoudige manier door het raam of via het balkon van uw nieuwe huis te verhuizen tot de 8e etage. Ook beschikken wij over handige liftjes die je op lastige plekken ter plekke kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een achtertuin of een steeg. Voor degenen die van verhuisjargon houden, dit noemen wij een Geda lift. U kunt via ons gemakkelijk een verhuislift huren. Ook voor het verhuizen van 1 enkel object zoals een bank of een tafel is onze liftservice beschikbaar. In de regio Haarlem, maar ook daarbuiten.

verhuislift in Haarlem
 • Gemakkelijk zware spullen naar een hoge verdieping brengen.
 • Geen extra voorrijkosten.
 • Een Verhuislift met bediening

Verhuisservice in Haarlem met Hijskraan

Zoekt u een Haarlems verhuisbedrijf dat beschikt over een hijskraan? Dat zijn wij helaas niet. Wel werken we al jaren heel goed samen met een aantal bedrijven die wel hijskranen hebben. Soms kan het een voordelige oplossing zijn om een autolaadkraan te gebruiken of een “citykraan” . Dit zijn niet van die enorme grote kranen. Deze zijn snel opgebouwd en kunnen makkelijk een vleugel of een piano over het dak hijsen. En dit is een stuk voordeliger dan een torenkraan. Bent u benieuwd naar de kosten van deze service?

Verhuisbedrijf Haarlem met opslag

Gaat u verhuizen, maar is uw nieuwe woning is nog niet klaar? Of krijgt u een nieuwe vloer en moet de hele inboedel tijdelijk worden opgeslagen? Geen enkel probleem! In onze opslaglocatie in de Waarderpolder slaan we uw inboedel op en grote verhuiskisten van 10 m3. De opslag is voor particulieren en bedrijven. Dus zoek u een verhuisbedrijf in Haarlem met opslag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost een verhuizing?

De kosten van uw verhuizing in Haarlem zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hoeveel spullen heeft u? Waar verhuist u naartoe? Is er een verhuislift nodig? Om deze vragen te beantwoorden, is onze verhuisadviseur u graag van dienst. Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Verhuisbedrijf Haarlem met verschillende verhuiswagens

Het is belangrijk voor een verhuisbedrijf om verschillende mate verhuiswagens te hebben, dan kan je de grootte van de wagen aanpassen op de te verhuizen inboedel. Op deze manier kunnen we onze verhuizingen in Haarlem en daarbuiten zo kosten efficiënt mogelijk voor u verzorgen.

Op dit moment hebben wij 6 verhuiswagens . De kleinste is 20 m3 en de grootste 50 m3. We zijn ook in het bezit van diverse “afzetbakken”. Dit zijn lossen laadbakken die we op een verhuiswagen kunnen plaatsen. Deze gebruiken we vaak voor onze klanten die niet dezelfde dag naar hun nieuwe woning kunnen verhuizen.

Handymanservice

Onze handymen staan voor u klaar voor allerlei werkzaamheden. Bijvoorbeeld het ophangen van lampen, schilderijen of gordijnen. Maar ook voor andere klussen zoals het aansluiten van televisies en andere apparatuur of het leggen van vloeren.

Ook bij een zakelijke verhuizing voor uw bedrijf kunt u gebruik maken van onze handyman service. Hij kan zorgdragen voor het in hoogte verstellen van de bureaus of het verplaatsen van systeemwanden. Bel ons voor meer informatie.

Ervaren Verhuizers Verhuisbedrijf Haarlem

Ons verhuisbedrijf in Haarlem bestaat al sinds 1998. De oprichters Mark en Maarten waren toen al jaren werkzaam in de verhuisbranche. In deze periode zijn er meer dan 30000 verhuizingen door ons verzorgd. U heeft dus te maken met behoorlijk ervaren verhuizers. Daarnaast zijn veel van onze medewerkers naar de verhuisschool geweest. Hier hebben ze op een juiste manier leren tillen, goed met klanten leren omgaan en natuurlijk leren verhuizen. Maar vergeet niet een goede voorbereiding is voor ons het halve werk!

Ook bestaat er een voormancursus. Hier leert de voorman van de verhuizers hoe een verhuizing in goede banen te leiden. Maar de meeste ervaring om de verhuizing goed te laten verlopen doe je toch op in de praktijk.

Hoe verloopt een verhuizing over het algemeen

Over het algemeen komt onze verhuisadviseur eerst even bij u langs voor het maken van een offerte op maat. Hij maakt een inschatting van het volume van uw inboedel ( het aantal kubieke meters) en beoordeelt de verhuissituatie. De offerte ontvangt u altijd binnen 1 werkdag. Als u akkoord bent met onze offerte gaan we de verhuizing voor u inboeken. Als u zelf inpakt, maken we gelijk een afspraak voor het afleveren van de verhuisdozen. Normaal bij een verhuizingen in Haarlem komen we de dozen ongeveer 1 maand voor de verhuisdag bezorgen. Het is fijn als u kunt zorgen dat alle kleine spullen die in verhuisdozen passen, zijn ingepakt. Alle grotere spullen die niet in een doos passen, verpakken onze verhuizers. Wilt u de kamers in uw nieuwe woning een naam of een nummer geven? Dan kunt u dit ook op de etiketten op onze verhuisdozen schrijven. Bij het verhuizen van kwetsbare items of waardevolle spullen kunt u dit melden aan de verhuisploeg. Hier zal dan extra zorg aan worden besteedt.

Als u gebruik maakt van onze inpakservice, komen de inpakkers over het algemeen 1 dag voor de verhuizing om de verhuisdozen in te pakken.

Op de verhuisdag starten wij, afhankelijk van de grootte van de verhuizing, meestal rond 8 uur ’s morgens. onze professionele verhuizers lopen graag eerst met u een rondje door het huis om te zien wat er allemaal mee verhuisd mag worden. Hierna gaan we inladen. Het inladen van de verhuiswagen is een kunst op zich. Dit moet goed en efficiënt gebeuren om te zorgen dat en geen meubelen beschadigen en dat de hele inboedel in de verhuiswagen past. Indien nodig worden er nog meubelen gedemonteerd.

Na het inladen van de verhuiswagen vertrekken wij naar de nieuwe woning, Haarlem uit, of binnen Haarlem. Het is fijn als er iemand aanwezig is die weet waar alle meubelen mogen staan. Als het goed is, zijn de verhuisdozen goed gemerkt en kunnen we deze direct op de juiste locatie zetten. Als u aangeeft waar de meubelen mogen staan, hoeft er achteraf niet meer mee geschoven te worden. Als alle meubelen weer gemonteerd zijn en de verhuiswagen leeg is, loopt de voorman een controle ronde met u door het huis. Als de verhuizing soepel is verlopen en u helemaal tevreden bent, zit de verhuizing er voor ons op.

Hierna bent u weer aan zet. Uitpakken van de verhuisdozen. Dat kost natuurlijk tijd, de meeste van onze klanten hebben de dozen binnen een aantal weken uitgepakt. Belt u ons even voor een ophaalafspraak en we komen de dozen weer halen.

Verhuizen van hangende kleding

Hangende kleding hoeft u meestal niet in te pakken. Hiervoor hebben wij zogenoemde garderobeboxen mee op de dag van de verhuizing. Dit zijn hoge kartonnen dozen met een roede erin. Op deze manier kunnen wij uw hangkleding hangend vervoeren en kreukvrij naar de nieuwe locatie verhuizen.

Piano’s en vleugels verhuizen

Ook voor een verhuizing van een piano of een vleugel kunt u bij ons terecht. Voor het verhuizen van een piano gebruiken wij onze pianokar en voor het verhuizen van een vleugel gebruiken wij een vleugelplank. Een verhuizing van een piano is betrekkelijk eenvoudig, maar de verhuizing van een vleugel vereist wat meer expertise. Maar uiteraard geen probleem voor onze alleskunners.

Moet ik zelf verhuisdozen kopen?              

Nee, verhuisdozen kunt u gemakkelijk en snel bij ons verhuisbedrijf lenen. Onze stevige verhuisdozen worden ruim van tevoren bij u geleverd zodat u op tijd kunt beginnen met inpakken en pas weer opgehaald als alles weer is uitgepakt. Ook leveren we voldoende inpak papier voor breekbare spullen en stickers voor het labelen van uw dozen, geheel gratis. Liever niet in een huis vol dozen zitten? Wij kunnen uw spullen voor u inpakken! Door de ervaring van onze verhuizers is dit meestal binnen een dag gedaan. 30 % van onze klanten maakt hietr al gebruik van. Wij bieden u graag aan om van onze verhuisservice gebruik te maken. Vraag uw offerte nu direct online aan.

 • Gratis verhuisdozen in bruikleen.
 • Steviger dan dozen van de bouwmarkt.
 • Worden gratis gehaald en gebracht.
opslag

Dé- en montage van meubilair

Ons verhuisbedrijf komt dagelijks alle soorten meubilair tegen; het volledig assortiment van Ikea kennen wij haast bij naam, maar ook maat gemaakte designer meubelen komen wij met regelmaat tegen. De de- en montage van uw meubilair tijdens uw verhuizing nemen wij dan ook graag voor u mee in onze offerte; veelal valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Haarlem dat deskundig uw meubelen démonteert en weer monteert, dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u op deze pagina een offerte aanvragen.

Verhuizing in Haarlem

 

 

 Onze diensten

 • verhuizen van particulieren en bedrijven

 • inpakken verhuisdozen

 • opslag

 • het verhuizen van piano’s en vleugels

 • het verhuizen van kluizen

 • meubelbezorging

Voor u beschikbaar in heel Haarlem

Wij zijn voor u beschikbaar in alle wijken van Haarlem. Dus of u nou midden in het centrum woont of of in een buitenwijk woont, wij staan voor u klaar. Dit zijn enkele wijken in Haarlem waar wij komen: 

 • Amsterdamsewijk
 • Boerhaavewijk
 • De Zaanenkwartier
 • Delftwijk
 • Duinwijk
 • Europawijk
 • Haarlemmerhoutkwartier
 • Houtvaartkwartier
 • Indische Wijk
 • Meerwijk
 • Molenwijk
 • Oude Stad
 • Parkwijk
 • Slachthuiswijk
 • Spaarndam
 • Ter Kleeftkwartier
 • Transvaalwijk
 • Vogelenwijk
 • Vondelkwartier
 • Waarder- en Veerpolder
 • Zijlwegkwartier

Veelgestelde vragen

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het eide van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 2200,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 1100,00 incl btw

edere inboedel is anders. De ene persoon heeft in zijn eentje 100m3 in een flatje staan de andere met z’n vijven maar 20 m3 in een villa. Onderstaand wat gemiddelden:

 • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
 • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
 • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

Verwijder de klepel en de gewichten

 • indien de klok in een doos past, leg eerst iets zachts in de doos, zoals een dekbed, leg hier de klok op
 • past de klok niet in een doos, maak dan een doos op maat voor de klok van 2 of 3 verhuisdozen, dan wwer een dekbed en dan de klok
 • bij staande klokken, is het vaak mogelijk om het uurwerk en de kap te verwijderen, pak deze dan ook in een doos met een dekbed of deken
 • zorg dat de klok aan de zijkant van de vrachtwagen wordt vastgezet tijdens transport

Houdt u bij het inpakken van uw boekenkast rekening met het het feit dat boeken vrij zwaar zijn. Dus liefst niet een hele doos vullen met encyclopedieën. Er zijn speciale boekendozen in de handel. Deze zijn half zo groot als een standaard verhuisdoos. Mocht u enkel normale verhuisdozen hebben, kunt u het beste de doos voor de helft met boeken vullen en de andere helft met lichtere spullen.

Heeft u een vraag?
9.4

Best experience I could ask for. Very satisfied.

My boxes and storage things have been with M&M Verhuizingen for over a year now and the fees have been so affordable. My things remained safe and in great condition. Their team even offered to help me with printing labels and attaching them to my boxes for me as I was out of the country.Amazing and very helpful team. I am very satisfied with my experience.
- London - november 7, 2023

Niet verder zoeken, dit is de beste verhuizer!

Deze vakmensen schakelen snel en zijn flexibel in de planning waar het kan. Ik ben al diverse keren bij verhuizingen geholpen en elke keer zeer naar tevredenheid. De verhuizers gaan voorzichtig om met alle spullen en zijn ook nog eens bijzonder vriendelijk.Er wordt vlot en beleefd gecommuniceerd. Wat wil je nog meer?
- Haarlem - oktober 26, 2023

hele goede verhuisbedrijf

Great people.Move from 6 bedroomhouse to large apartment in Amsterdam. Including packing. Everything hoisted up to 6th floor with external elevator. Move took 2 days. Nice and friendly and definately know what they are doing
- Amsterdam - oktober 6, 2023

Removal & Storage Support

M&M Verhuizingen have been my removal company of choice since 2021 and I have moved twice with them now. They have also provided me with excellent, secure and cheap storage options as I was not able to move into my new apartment right away. Maarten and Esther are super lovely and helpful people to work with and organise the move + storage itself. The team I have worked the most with is headed up by Mauritz and Storm and they have done nothing short of an amazing job every time I have worked with them. Such an awesome service and awesome people! I will continue to use them should I need to move again.
- Amsterdam - mei 1, 2023

Perfecte verhuizing uitgevoerd door fantastisch team

Op één van de laatste dagen van 2022 heeft het team van M&M Verhuizingen onze bedrijfsverhuizing geweldig uitgevoerd. Snel, met een fantastisch team verhuizers.
- Amsterdam - januari 5, 2023

Hele goede ervaring

Maurits en team hebben heel netjes en vakkundig gewerkt. Goed werk!
- Weesp - januari 5, 2023

Amazing

All went really perfectly. From the first contact asking for a quote to the last minute of the move, everything went very smoothly. Their team members are very professional and will go the extra mile to make sure your move goes as smoothly as possible, will recommend!
- amsterdam - november 23, 2022

Amazing service and resilient

The staff turn around on time and with the best attituded. They were friendly and very helpful. Very professional wrapping up carefully all my fragile stuff but also dismantling furniture and reassembling in the new place promptly. They didn't give up and pull out a large sofa and bed frame down with ropes when the narrowness of the stairs didn't allow to do so. If I move in the future, I will make sure to cal M&M again, likewise if any of my friends does, I will highly recommend them. Thank you again guys! Cristina
- The Hague - november 1, 2022
389 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?