Verhuisbedrijf Zaanstad

VOOR VRAGEN BEL:

Amsterdam: +31 (0)20-8208252
Zaanstad: +31 (0)75-8200234

Gaat u verhuizen in de Zaanstreek?

Gaat u met uw verhuizen in Zaanstad? Dan bent u bij M&M Verhuizingen aan het juiste adres. Sinds 1998 verzorgen wij dagelijks verhuizingen in de regio. Assendelft, Oostzaan, Nauerna en Westzaan, we kennen alle straten op ons duimpje. Naast dat we ons vak verstaan als geen ander, zorgen we ook nog dat uw verhuisdag een plezierige dag wordt. U zult zien dat als we eenmaal komen verhuizen de stress eigenlijk helemaal niet nodig was.

Echte Zaanse Verheuzers !

Wat een helden, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan ze altijd paraat om uwe verhuizing in Zaanstad tot een goed einde te brengen. Trotser dan trots zijn we op onze verhuizers. Stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. Verhuiskanonnen, verhuisguru’s en verhuisgrootmeesters allemaal werken ze bij M&M Verhuizingen en ze gaan iedere dag op pad naar weer een nieuwe dik tevreden klant. Wilt u ook zo’n tevreden klant zijn? Vraag dan snel een offerte aan en we komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

Verzekerd verhuizen in Zaanstad

Uw verhuizing in Zaanstad is bij M&M Verhuizingen in goede handen. Maar een zelfs uit deze goede handen kan er een heel enkel keertje wel eens iets vallen. Het is mensenwerk en zelf onze verhuishelden maken wel eens een foutje. Dan is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd. Tijdens de verhuizing is de inboedel van uw bedrijf verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit bedrag is vrijwel altijd toereikend, maar mocht de waarde van de inboedel dit bedrag overschrijden, is het natuurlijk altijd mogelijk om de verzekerde waarde te verhogen.

Plan een afspraak in met onze adviseur voor uw verhuizing in de Zaanstreek

Iedere verhuizing in de Zaanstreek is weer anders. En gelukkig maar, dat houdt ons vak interessant. Ook onze adviseur geniet hier iedere keer weer van. Voor hem is er niets mooiers dan verhuizen. Hij doet dan ook niets liever dan bij u langs komen om de verhuissituatie te bekijken, een inschatting te maken van het volume van uw inboedel en de verhuiswerkzaamheden met u door te spreken. Maak dus snel een afspraak met hem voor het maken van uw offerte .

Verhuisbedrijf in Zaanstad met verhuislift

Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in Zaanstad met een verhuislift? Dan is dit uw geluksdag. Wij beschikken over verhuisliften die reiken tot de 7e etage. Ook hebben we handige liftjes die we ter plekke op kunnen bouwen, bijvoorbeeld in een achtertuin of in een steeg.Een verhuislift werkt snel en veilig. Over het algemeen een stuk sneller dan met een binnenlift in het gebouw. Ook veroorzaken we op deze manier geen overlast voor uw medebewoners. De prijs valt de meeste mensen ook wel mee. We maken graag een all in prijs voor u.

Heeft u een vraag?
9.4

Super professional, highly recommended!

Although the team was about 30~ min late, they let us know ahead of time so it was no problem waiting for them. They were super fast, careful and overall very professional.
- Amsterdam - juni 3, 2022

zeer goed

Wij zijn goed verhuisd door Maarten en zijn medewerkers
- Druten - mei 11, 2022

Voor de tweede maal ; helemaal top gedaan.

Geweldig behulpzame en beleefde mannen en jongens! Niets was hen teveel en ze hebben ongelooflijk hard gewerkt!
- Sloten ( Friesland) - mei 9, 2022

Fantastic and effortless moving experience

The team did an incredible job, they were early to the move, dealt with me, and my girlfriend and are cat superbly. All of our items were taken safely and securely and then moving them into the new place the team put them in the right rooms. Would highly recommend.
- Amsterdam - mei 3, 2022

Hele fijne verhuizing

Zeer proffesioneel, meedenkend, en snel.
- Amsterdam - april 6, 2022

Een fijne club met snelle en vriendelijke mensen

Ik was laat met de aanvraag maar kon gelukkig bij M en M terecht. Met 2 vriendelijke mannen een verhuiswagen en een lift was de verhuizing in een paar uur gedaan. Zeer tevreden dus zeker een aanrader.
- Haarlem - maart 31, 2022

Zorgen gemaakt om niets, alles tiptop !

De jongens (Alex en Lucas) waren: Op tijd Vriendelijk Netjes Kundig Voorzichtig Vlot Gezellig Wat mij betreft verdienen ze alle 2 de prijs !
- Zandvoort - maart 30, 2022

Helpful and quick

When I needed to coordinate the original move, which involved four different addresses, Maarten was super friendly and available. Then on the day itself, Louis and Cherence were very fast and able to move our furniture items despite a mostly-blocked entranceway and a very difficult elevator. They made everything easy and I'd definitely recommend them!
- Amsterdam - maart 29, 2022
374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?