Verhuisbedrijf Hoofddorp

VOOR VRAGEN BEL:

Amsterdam: +31 (0)20-8208252
Zaanstad: +31 (0)75-8200234

Gaat u verhuizen in Hoofddorp?

Gaat u verhuizen in Hoofddorp? Dan bent u bij M&M Verhuizingen aan het juiste adres. Pax, Toolenburg, Graan voor Visch, we hebben er alle straten wel een keer gezien. Sinds 1998 verzorgen we dagelijks verhuizingen in de regio. Dus zoekt u een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in Hoofddorp, dan is dit uw geluksdag. Een offerte kunt u kosteloos en vrijblijvend aanvragen via Whatsapp of de offertebutton.

De verhuiselite van Hoofddorp staat tot uw beschikking

Onze verhuizers zijn helden. Goedlachs, sterk, aantrekkelijk en intelligent. Iedere dag voelen wij ons gezegend dat we met deze unieke mensen samen mogen werken. Trots als pauwen zijn we omdat we ze iedere dag weer naar nieuwe tevreden klanten mogen sturen. Gaat u verhuizen in Hoofddorp? Dan kunt u ook een tevreden nieuwe klant zijn. We komen graag even bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Goed verzekerd tijdens uw verhuizing in Hoofddorp

Gelukkig beschadigd er zelden tot nooit iets tijdens onze verhuizingen, maar mocht er onverhoopt toch iets beschadigen, zijn we hier natuurlijk goed voor verzekerd. Tijdens uw verhuizing in Hoofddorp is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit geldt voor de inboedel, maar ook voor uw nieuwe- en oude woning.

Verhuizen met verhuislift in Hoofddorp

Woont u op een verdieping of verhuist u naar een verdieping? Vaak is het handig om een verhuislift te gebruiken, ook al is er een lift in het gebouw. In de eerste plaats werkt dit een stuk sneller. Maar ook hebben andere bewoners geen last van ons tijdens uw verhuizing. Onze liften reiken tot de 7e etage. Dus zoekt u een goed verhuisbedrijf in Hoofddorp dat beschikt over een verhuislift. Bel ons dan even.

Verhuizen met Hijskraan

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Hoofddorp dat in bezit is van een hijskraan? Helaas zijn wij dat niet. Wel hebben we een goede samenwerking met een aantal kraanbedrijven.  Vaak zijn is het mogelijk te werken met een autokraan, of een citykraan. Deze zijn een stuk lichter en voordeliger dan een torenkraan en hijsen met gemak een vleugel over een woning. 

Afspraak met onze adviseur voor uw verhuizing in Hoofddorp

Omdat geen verhuizing in Hoofddorp hetzelfde is, sturen wij graag eerst onze verhuisadviseur even bij u langs. Deze man weet alles van verhuizen en droomt in kubieke meters. Het verhaal gaat zelfs dat hij zijn eerste 2 levensjaren in een verhuisdoos heeft doorgebracht. Onze adviseur inventariseert het volume van de te verhuizen inboedel en neemt met u door welke werkzaamheden er moeten worden verricht. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een gedetailleerde offerte uw verhuizing in Hoofddorp.

Heeft u een vraag?
9.4

Super professional, highly recommended!

Although the team was about 30~ min late, they let us know ahead of time so it was no problem waiting for them. They were super fast, careful and overall very professional.
- Amsterdam - juni 3, 2022

zeer goed

Wij zijn goed verhuisd door Maarten en zijn medewerkers
- Druten - mei 11, 2022

Voor de tweede maal ; helemaal top gedaan.

Geweldig behulpzame en beleefde mannen en jongens! Niets was hen teveel en ze hebben ongelooflijk hard gewerkt!
- Sloten ( Friesland) - mei 9, 2022

Fantastic and effortless moving experience

The team did an incredible job, they were early to the move, dealt with me, and my girlfriend and are cat superbly. All of our items were taken safely and securely and then moving them into the new place the team put them in the right rooms. Would highly recommend.
- Amsterdam - mei 3, 2022

Hele fijne verhuizing

Zeer proffesioneel, meedenkend, en snel.
- Amsterdam - april 6, 2022

Een fijne club met snelle en vriendelijke mensen

Ik was laat met de aanvraag maar kon gelukkig bij M en M terecht. Met 2 vriendelijke mannen een verhuiswagen en een lift was de verhuizing in een paar uur gedaan. Zeer tevreden dus zeker een aanrader.
- Haarlem - maart 31, 2022

Zorgen gemaakt om niets, alles tiptop !

De jongens (Alex en Lucas) waren: Op tijd Vriendelijk Netjes Kundig Voorzichtig Vlot Gezellig Wat mij betreft verdienen ze alle 2 de prijs !
- Zandvoort - maart 30, 2022

Helpful and quick

When I needed to coordinate the original move, which involved four different addresses, Maarten was super friendly and available. Then on the day itself, Louis and Cherence were very fast and able to move our furniture items despite a mostly-blocked entranceway and a very difficult elevator. They made everything easy and I'd definitely recommend them!
- Amsterdam - maart 29, 2022
374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?