Verhuislift in Amsterdam

VOOR VRAGEN BEL:

Verhuislift huren in Amsterdam

Gaat u verhuizen zonder bedrijf of met verhuishulp? Hiervoor kunt u de verhuislift service in Amsterdam gebruiken.  Wij werken voor dit soort klussen samen met ons zusterbedrijf Verhuislift Centrale. Verder op deze pagina vind u onze tarieven en kunt u makkelijk online de verhuislift reserveren.

[vlc-tarieven]

Makkelijk verhuizen met een verhuislift in Amsterdam

De trappenhuizen in Amsterdam zijn vaak erg smal, zeker in het centrum. Dit maakt het verhuizen van meubels vaak een lastig karwei. Ramen en balkons bieden hiervoor dan ook de perfecte uitkomst. De bedieners van onze verhuisliften zijn met vrijwel elk soort straat en huis ervaren en bouwen de lift moeiteloos tegen uw raamkozijn of balkon op. Op deze manier kunt u toch uw meubels in en uit uw woning krijgen.

Geen schade aan uw trap

Verhuizen met een verhuislift zorgt ervoor dat uw meubels en trappenhuis heel blijft. U heeft al uw vrienden/familie of kennissen opgetrommeld voor de verhuizing. Iedereen doet enorm zijn best, maar aan het einde van de dag zijn uw meubels en het nieuwe trappenhuis alsnog beschadigd. Dit zou natuurlijk zonde zijn.
Wanneer u bij ons een verhuislift huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over lastige hoeken in het trappenhuis of meubels die net niet passen. Zo kunt schadevrij en zonder zorgen verhuizen. Ook houdt onze ervaren liftbediening een oogje in het zeil. Op deze manier kunt u zelfs met de minst ervaren verhuizers uw inboedel heelhuids overbrengen. 

Verhuislift voor meerdere uren in Amsterdam

Wanneer u een grote verhuisklus heeft, moet de verhuislift voor meerdere uren worden geleend. Voor de Verhuislift Centrale is dit geen probleem. Wanneer de lift op het oude en het nieuwe adres nodig is, rijden wij gewoon met u mee naar de nieuwe locatie. Het eerste uur rekenen wij hiervoor € 99,- en ieder volgend uur kost u slechts € 80,- voor de verhuislift inclusief bediening.

Verhuisliftservice voor 1 object in Amsterdam

U kunt onze verhuislift ook huren om 1 specifiek object naar boven of naar beneden te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe tafel gekocht en kan deze niet met de trap naar boven of wordt het tijd om de oude bank weg te doen? Bel ons voor onze objectservice. Voor € 90,- staat uw object dan boven of beneden.

Bemande Verhuislift in Amsterdam

Onze verhuislift is altijd inclusief een top verhuizer! Onze liftoperators zijn allemaal professionals uit de verhuisbranche. Ze helpen u met alle liefde bij het laden en lossen van de verhuislift. Ook bij het inladen van de verhuiswagen staan wij voor u klaar met handige adviezen. We durven zelfs te zeggen dat de allerbeste liftbedieners van Amsterdam bij ons werken. Waar menig andere liftservice zegt dat het onmogelijk is om een verhuislift te plaatsen, lukt het onze liftmannen vrijwel altijd om de verhuislift op te zetten.

Verhuislift tot de 9e etage

De ladder van onze grootste verhuislift gaat tot wel 27 meter hoog. Dit betekend dat wij tot de 9e etage kunnen assisteren bij uw verhuizing.  Bij bijna alle appartementen in Amsterdam komen wij met  onze verhuislift tot de hoogste verdieping. Verder zijn we ook nog in het bezit van een zogenaamde Geda lift. Deze handige kleine lift kan in de achtertuin of in een steeg worden opgebouwd. Onze Geda lift gaat ondanks dat de compacte grootte alsnog tot de 3e verdieping. 

Reserveren verhuislift Amsterdam

Via het reserveringsformulier op onze website kunt u gemakkelijk de verhuislift reserveren. Wanneer wij uw reservering binnen hebben, ontvangt u van ons een overzicht van uw aanvraag en van de totale kosten. U moet de opdracht eerst bevestigen voor de reservering definitief wordt.
Het reserveren van een verhuislift kan natuurlijk ook telefonisch bij ons gedaan worden. We hebben hiervoor speciaal een makkelijk te onthouden nummer voor u genomen, namelijk: 0800-0000.
Tot slot is het ook nog mogelijk om een verhuislift via Whatsapp te reserveren. Als u met uw mobiele telefoon op het groen icoontje rechts onderin de website klikt, heeft u direct Whatsapp verbinding. We horen graag van u!

(bijna) Altijd beschikbaar

Wij staan met onze verhuisliften en operators 7 dagen per week voor u klaar. Zelfs ‘s avonds en in het weekend. Daarnaast rekenen wij voor de verhuisliften in Amsterdam ook géén voorrijkosten. U kunt onze dus verhuislift gemakkelijk en snel reserveren via onze website of via het telefoonnummer 0800 – 0000. 

Aarzel daarom niet langer en maak uw verhuizing makkelijker met de verhuisliften van verhuisliftcentrale.nl

Zakelijke klanten

De Verhuislift Centrale in Amsterdam heeft veel vaste zakelijke klanten. Denk hier bij aan meubelwinkels, zonnepanelen leveranciers, dakdekkers of zonweerders. Onze vaste klanten betalen bij ons op rekening en wij zorgen altijd dat wij hen kunnen helpen, zelf met spoedkussen. Mochten wij u zelf niet van dienst kunnen zijn, hebben we een groot partner netwerk, dat (bijna) dezelfde kwaliteit levert.

Ontheffing Verhuislift Amsterdam

Hoewel we het heerlijk vinden om in Amsterdam te werken, maakt de gemeente het ons niet altijd even makkelijk om onze verhuislift te kunnen plaatsen. 

Vaak is hiervoor een ontheffing nodig. De liftvergunning kunt u online aanvragen via deze link.

U dient het invulformulier volledig in te vullen en ondertekend terug te sturen samen met een situatietekening. Hierbij is het soms nodig om een omleidings plan in te leveren. Onze verhuisliften zijn uitgerust met pillonnen en een “doorgaand verkeer gestremd bord”. Dit zorgt ervoor dat het gebied rondom de verhuislift goed gemarkeerd is.

Haast!

Is uw nieuwe kast net geleverd, maar staat deze nu buiten in de regen omdat hij niet door het trapportaal past? Dan biedt onze lastminute verhuisliftservice in Amsterdam uitkomst. Voor spoedklussen rekenen wij dan ook gewoon hetzelfde tarief. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is gewoon even bellen naar 0800-0000. Maar ook via onze Whatsapp aanvraag reageren wij razendsnel.

Verhuislift buiten Amsterdam

Natuurlijk rijden we met onze verhuisliften niet alleen in Amsterdam We zijn ook dagelijks in Haarlem en Amstelveen te vinden. Ook hier rekenen wij geen voorrijkosten. Verder zijn wij inzetbaar in de hele Randstad en daar buiten. De verschillende voorrijkosten per stad zijn te vinden op onze website.

Heeft u een vraag?
9.4

Excellent, professional and friendly.

I have now used these guys twice, once for move within NL and lastly for an international move back to the UK and on both occasions the guys have been excellent. Very pleasant and polite with nothing seeming to be a problem for them. Would highly recommend.
- Haarlem and UK - mei 15, 2024

Super snelle, vriendelijke verhuizers

Wat een verademing! Vandaag supersnel en goed verhuisd door Maurits en Jay. Ze waren pro actief en communiceerden goed. Een enorme aanrader.
- Amsterdam - maart 13, 2024

Best experience I could ask for. Very satisfied.

My boxes and storage things have been with M&M Verhuizingen for over a year now and the fees have been so affordable. My things remained safe and in great condition. Their team even offered to help me with printing labels and attaching them to my boxes for me as I was out of the country.Amazing and very helpful team. I am very satisfied with my experience.
- London - november 7, 2023

Niet verder zoeken, dit is de beste verhuizer!

Deze vakmensen schakelen snel en zijn flexibel in de planning waar het kan. Ik ben al diverse keren bij verhuizingen geholpen en elke keer zeer naar tevredenheid. De verhuizers gaan voorzichtig om met alle spullen en zijn ook nog eens bijzonder vriendelijk.Er wordt vlot en beleefd gecommuniceerd. Wat wil je nog meer?
- Haarlem - oktober 26, 2023

hele goede verhuisbedrijf

Great people.Move from 6 bedroomhouse to large apartment in Amsterdam. Including packing. Everything hoisted up to 6th floor with external elevator. Move took 2 days. Nice and friendly and definately know what they are doing
- Amsterdam - oktober 6, 2023

Removal & Storage Support

M&M Verhuizingen have been my removal company of choice since 2021 and I have moved twice with them now. They have also provided me with excellent, secure and cheap storage options as I was not able to move into my new apartment right away. Maarten and Esther are super lovely and helpful people to work with and organise the move + storage itself. The team I have worked the most with is headed up by Mauritz and Storm and they have done nothing short of an amazing job every time I have worked with them. Such an awesome service and awesome people! I will continue to use them should I need to move again.
- Amsterdam - mei 1, 2023

Perfecte verhuizing uitgevoerd door fantastisch team

Op één van de laatste dagen van 2022 heeft het team van M&M Verhuizingen onze bedrijfsverhuizing geweldig uitgevoerd. Snel, met een fantastisch team verhuizers.
- Amsterdam - januari 5, 2023

Hele goede ervaring

Maurits en team hebben heel netjes en vakkundig gewerkt. Goed werk!
- Weesp - januari 5, 2023
391 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?