Verhuisbedrijf Amsterdam

VOOR VRAGEN BEL:

M&M Verhuizingen uw Amsterdamse verhuizer

bedrijfsverhuizing

Amsterdam onze stad. Veel van onze medewerkers zijn geboren en getogen Amsterdammers Wij verhuizen al sinds 1998 in Amsterdam, dus inmiddels hebben we alle straten en wijken wel een beetje gezien. Daarom zal je ons nooit met een hele grote vrachtwagen zien in de Jordaan Als echte Amsterdamse verhuizer weten we welke wagens we in welk stadsdeel kunnen inzetten. Dus, zoekt u een goed verhuisbedrijf in Amsterdam, bel ons dan even voor een offerte.

 • Al bijna 25 ervaring met verhuizen in Amsterdam.

 • Snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

 • Gratis verhuisdozen in bruikleen. 

 • Professioneel taxatiebezoek.

 • zorgeloos verhuizen

Particuliere verhuizing Amsterdam

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis en een stressvolle periode. Een goede voorbereiding kan al veel stress uit handen nemen. Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat uit particuliere verhuizingen. In de verhuiswereld zijn dit de lastigste en meest uitdagende verhuizingen. Je komt van allerlei soorten meubilair tegen, dat vaak gedemonteerd moet worden, je hebt te maken met grote meubelen die door een klein trapgat gedraaid moeten worden en sommige mensen hebben extreem zware meubels. Gelukkig hebben wij zeer ervaren verhuizers met ruime ervaring die alle verhuissituaties wel een keer gezien hebben. Bij een particuliere verhuizingen maken we vaak ook gebruik van verhuisliften om de inboedel veilig op een etage te krijgen

 • particuliere verhuizing met verhuisliften

 • professionele verhuismaterialen

 • scherpe tarieven

 • duidelijke communicatie

Onze verhuishelden staan paraat voor uw verhuizing in Amsterdam

Wat een toppers, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan onze harde werkers dag in dag uit weer klaar om uw verhuizing binnen Amsterdam een succes te maken. Wat zijn wij trots op onze verhuizers. Stuk voor stuk ideale schoonzonen. Verhuiskanonnen, verhuisgrootmeesteres en verhuisguru’s werken ze bij allemaal  en elke dag gaan ze weer op pad naar weer een volgende tevreden klant. Wilt u ook wel zo’n tevreden klant zijn? We komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

Verhuizen in Amsterdam met verhuisverzekering

Uw verhuizing in Amsterdam is bij M&M Verhuizingen in goede handen. Maar verhuizen is mensenwerk en zelf onze verhuizers maken tijdens de verhuizing wel eens een foutje. In dat geval is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd. Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Maar ook uw huidige woning en uw nieuwe woning zijn verzekerd. Komt er bijvoorbeeld een kras in de vloer of een buts in de muur, dan is dit allemaal gedekt door onze verhuisverzekering.

 •  Schade tot €100.000,- wordt vergoed. 
 • Dit geldt ook voor uw oude en nieuwe woning.
 • voorkom onverwachte kosten door schade.

Maak een afspraak in met onze adviseur voor uw verhuizing in Amsterdam

U gaat verhuizen in Amsterdam. Hoe gaat dat? Geen verhuizing in Amsterdam is hetzelfde. Daarom komt onze verhuisadviseur graag eerst even bij u langs. Onze adviseur weet alles van verhuizen en denkt in kubieke meters. Het verhaal gaat zelfs dat hij zijn eerste 2 levensjaren in een verhuisdoos heeft doorgebracht. Onze adviseur maakt een inschatting van volume van uw inboedel en bespreekt de mogelijkheden met u. binnen 1 werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

Professioneel Verhuisbedrijf Amsterdam met opslag

Heeft u een verhuizing in Amsterdam waarbij u uw hele inboedel of een deel daarvan wilt opslaan? Hiervoor kunt u ook bij M&M Verhuizingen terecht. Wij slaan de inboedel op in 20 ft zeecontainers of in grote houten verhuiskisten van 10 m3. Ons opslagmagazijn is goed beveiligd en verwarmd, zodat ook uw dure kunstwerken veilig kunnen worden opgeslagen.

Internationale Verhuizingen

Ook voor uw internationale verhuizing kunt u bij M&M Verhuizingen terecht. Als professionele verhuizer brengen wij de meeste inboedels in de Europa zelf weg. Wij hebben een groot en betrouwbaar partnernetwerk van verhuisbedrijven in binnen- en buitenland. U kunt niet alleen gebruik maken van onze verhuisservice voor een complete verhuizing, maar ook voor een kleine verhuizing.

Verhuisservice amsterdam met jarenlange ervaring

Verhuizen in Amsterdam is een vak op zich. Er komt best wat bij kijken om een verhuizing soepel te laten verlopen. Het begint al met het regelen van een ontheffing voor de verhuiswagen. Zonder deze vergunning kan je bijna nergens in Amsterdam meer verhuizen. Ook moet je met verhuiswagens in smalle steegjes kunnen manouvreren. Bijvoorbeeld in de Pijp of in de Jordaan. Niet alle Nederlandse verhuisbedrijven willen hier verhuizen. Amsterdam staat bekend om zijn smalle trappenhuizen. Heeft u een verhuislift voor uw verhuizing nodig of passen de meubelen over de trap? Waar is de nieuwe bestemming, ook in regio amsterdam

Verhuisbedrijf amsterdam, kunstverhuizer

Ook voor het verhuizen van uw kostbare kunstwerken en uw antieke meubelen zijn wij u graag van dienst. Onze opgeleide verhuizers met jarenlange ervaring zijn meesters in het verpakken van kunst. Ook het demonteren, verhuizen en monteren van uw antieke meubilair is bij ons in goede handen.

Soorten Verhuizingen

 • Particuliere verhuizing

 • Zakelijke verhuizing

 • goedkoop verhuizen

 • Inpakken verhuisdozen

 • dé- en montage meubilair

 • verhuislift huren

Verhuisbedrijf in Amsterdam met verhuislift

Als modern verhuisbedrijf in Amsterdam kun je niet zonder verhuisliften. Zo kunnen uw spullen op een eenvoudige manier veilig en snel door het raam of via het balkon verhuisd worden tot de 7e etage. Ook beschikken wij over handige liftjes die je op lastige plekken ter plekke kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een achtertuin of een steeg. Voor mensen die van verhuisjargon houden, wij noemen dit een Geda lift.

Verhuislift Utrecht verhuisbedrijf alkmaar

Verhuisbedrijf in Amsterdam met Hijskraan

Bent u op zoek naar een verhuisservice in Amsterdam dat beschikt over een hijskraan? Helaas, dat zijn wij niet. We werken wel al jaren heel goed samen met verschillende bedrijven die wel hijskranen hebben. In sommige gevallen kan het een voordelige oplossing zijn om een autolaadkraan te gebruiken of een “citykraan” . Dit zijn wat kleinere, compactere kranen. Deze kunnen zeer snel worden opgebouwd en kunnen makkelijk een vleugel over het dak hijsen. En dit is een stuk voordeliger dan een torenkraan.

Verhuizing Amsterdam Home organizing

Nadat u bent verhuisd zit onze taak erop en begint het voor u. Het uitpakken van de dozen. Hoe gaat u de woning inrichten, waar zet alle spullen neer. Ondanks dat wij een professioneel verhuisbedrijf verhuisbedrijf zijn, doen wij dit meestal niet. Hiervoor werken wij samen met Monique van I Create Space. Monique zorgt ervoor dat alle dozen netjes worden uitgepakt en alle inhoud een goede plek krijgt. Zij zorgt voor structuur en een opgeruimde start in uw nieuwe woning. Een goed begin is het halve werk. Monnique werkt niet alleen in Amsterdam , maar ook in andere steden .

Dé- en montage van meubilair

Dagelijks komen wij alle soorten meubilair tegen; het volledig assortiment van Ikea kennen wij haast bij naam, maar ook maat gemaakte designer meubelen komen wij regelmatig tegen. De – en montage van uw meubilair nemen wij dan ook graag voor u mee in onze offerte; veelal valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar professioneel een verhuisbedrijf in Amsterdam dat deskundig uw meubelen kan démonteren en weer monteren, dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u op deze pagina een offerte aanvragen.

 • Wij kennen alle IKEA meubelen uit ons hoofd.
 • Ook designer meubelen monteren en demonteren we zonder moeite. 
 • Wanneer u het zelf doet riskeert u schade. 
 • We zetten het uiteraard ook weer in elkaar.

Verhuisbedrijf Amsterdam goedkoop verhuizen

Bent u op zoek naar een goedkope verhuizing? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse oplossingen voor een budgetverhuizing. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf alle kleine spullen verhuizen naar de nieuwe locatie en de grote meubelen aan ons overlaten. Ook is het mogelijk om alleen een verhuiswagen met eventueel een verhuislift en verhuizers in te huren op een uurtarief. U kunt dan zelf meehelpen met de verhuizing. Zo bespaart u op de verhuiskosten en wordt u toch verhuisd door ons professionele verhuisbedrijf.

Erkende verhuizers

Op het moment zijn wij niet aangesloten bij de Erkende verhuizers. Wel hanteren we dezelfde leveringsvoorwaarden als een erkende verhuizer. Uw inboedel is bij ons ook verzekerd tot 100.000 euro en onze verhuizers zijn opgeleid op de verhuisschool. Zo kunnen wij u ook een zorgeloze verhuizing garanderen.

Verhuisservice Amsterdam met inpakken van de verhuisdozen

Als professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring doen wij er alles aan om uw gehele verhuizing soepel te laten verlopen. Zo bieden wij ook de mogelijkheid om alle verhuisdozen door onze professionele verhuizers voor u te laten inpakken. Dit doen wij meestal de dag voorafgaand aan de verhuisdag. Dit is ons dagelijks werk dus alle dozen worden snel en netjes ingepakt. Naast het feit dat de dozen ook goed zijn ingepakt, dus de kans op schade zeer klein is, is de inhoud van de dozen ook verzekerd indien u de dozen door ons laat inpakken.

opslag

Ontheffing verhuiswagen Amsterdam

Als u gaat verhuizen naar-, van- of binnen Amsterdam heeft u waarschijnlijk een ontheffing nodig. Een tijdelijke verkeersmaatregel, zoals de gemeente Amsterdam dit noemt. Er zijn verschillende soorten ontheffingen, afhankelijk van de verhuizing en de verhuislocatie. Zo kun je bijvoorbeeld parkeervakken reserveren om ruimte vrij te houden voor de verhuiswagen. Ook is er een ontheffing voor het stremmen van een straat of een gracht tijdens de verhuizing. Tot slot kun je kiezen voor het plaatsen van een verhuiswagen op een plek waar dit normaal niet mag als je gaat verhuizen.

Wat kost een professioneel verhuisbedrijf amsterdam

Wilt u weten wat een verhuizing kost? De kosten van een verhuizing zijn uiteraard afhankelijk van het soort verhuizing. Hoeveel spullen worden er verhuisd, waar gaat de verhuizing naartoe? Naar welke etage wordt er verhuisd. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de verhuisprijs. Onze adviseur komt graag even bij u langs voor een vrijblijvende taxatie.

Piano vleugel transport

Ook met het verhuizen van uw piano of vleugel kunnen we u helpen. Hiervoor beschikken we over wagens met laadklep en de juiste verhuismaterialen, zoals een vleugelplank en een pianokar. De piano pakken we altijd goed in, zodat er geen schade tijdens transport kan ontstaan. Dus heeft u piano’s , vleugels of ander grote voorwerpen te verhuizen. Bel ons dan even voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Verhuisbedrijf Amsterdam verhuisontheffing 

Bij uw verhuizing in Amsterdam is meestal een ontheffing nodig. Dit kan zijn voor het stremmen van de rijbaan of het reserveren van parkeervakken.  Voor ons is het een kleine moeite om deze ontheffing voor u aan te vragen. Zo bent u altijd goed voorbereid. 

Soms staan er paaltjes in de weg. Hiervoor is een paalsleutel nodig om deze te verwijderen. Meestal zit er ook nog een cilinderslot op de paaltjes. Wij zijn het enige verhuisbedrijf in Amsterdam dat beschikt over een loper voor alle cilindersloten. Paaltjes zijn dus zo verwijderd.

opslag

Een doos met encyclopedieën weegt al gauw 60 kg. Voor het mooie is dit een beetje te zwaar voor uw verhuizers. De huidige arbonorm ligt op maximaal 23 kg. Maak uw dozen dus niet te zwaar. Vul een doos bv voor de helft met boeken en de andere helft met lichtere spullen.

Iedere inboedel is anders. De ene persoon heeft in zijn eentje 100m3 in een flatje staan de andere met z’n vijven maar 20 m3 in een villa. Onderstaand wat gemiddelden:

 • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
 • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
 • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het einde van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 1900,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 950,00 incl btw
 • Heb je grote kamerplanten en wil je deze verhuizen, probeer dan eerst de plant te stabiliseren. Dit kan door de plant te fixeren aan een stok.
 • Planten met veel bladeren kun je met krimpfolie insealen, zodat de plant wat beter te hanteren valt.
 • Breng de planten nooit naar de vrachtwagen als het vriest, een korte blootstelling aan vorst kan uw plant al de kop kosten.
 • Zorg dat de plant tijdens transport gefixeerd staat, door deze bijvoorbeeld tussen dozen in te klemmen.
Heeft u een vraag?
9.4

Best experience I could ask for. Very satisfied.

My boxes and storage things have been with M&M Verhuizingen for over a year now and the fees have been so affordable. My things remained safe and in great condition. Their team even offered to help me with printing labels and attaching them to my boxes for me as I was out of the country.Amazing and very helpful team. I am very satisfied with my experience.
- London - november 7, 2023

Niet verder zoeken, dit is de beste verhuizer!

Deze vakmensen schakelen snel en zijn flexibel in de planning waar het kan. Ik ben al diverse keren bij verhuizingen geholpen en elke keer zeer naar tevredenheid. De verhuizers gaan voorzichtig om met alle spullen en zijn ook nog eens bijzonder vriendelijk.Er wordt vlot en beleefd gecommuniceerd. Wat wil je nog meer?
- Haarlem - oktober 26, 2023

hele goede verhuisbedrijf

Great people.Move from 6 bedroomhouse to large apartment in Amsterdam. Including packing. Everything hoisted up to 6th floor with external elevator. Move took 2 days. Nice and friendly and definately know what they are doing
- Amsterdam - oktober 6, 2023

Removal & Storage Support

M&M Verhuizingen have been my removal company of choice since 2021 and I have moved twice with them now. They have also provided me with excellent, secure and cheap storage options as I was not able to move into my new apartment right away. Maarten and Esther are super lovely and helpful people to work with and organise the move + storage itself. The team I have worked the most with is headed up by Mauritz and Storm and they have done nothing short of an amazing job every time I have worked with them. Such an awesome service and awesome people! I will continue to use them should I need to move again.
- Amsterdam - mei 1, 2023

Perfecte verhuizing uitgevoerd door fantastisch team

Op één van de laatste dagen van 2022 heeft het team van M&M Verhuizingen onze bedrijfsverhuizing geweldig uitgevoerd. Snel, met een fantastisch team verhuizers.
- Amsterdam - januari 5, 2023

Hele goede ervaring

Maurits en team hebben heel netjes en vakkundig gewerkt. Goed werk!
- Weesp - januari 5, 2023

Amazing

All went really perfectly. From the first contact asking for a quote to the last minute of the move, everything went very smoothly. Their team members are very professional and will go the extra mile to make sure your move goes as smoothly as possible, will recommend!
- amsterdam - november 23, 2022

Amazing service and resilient

The staff turn around on time and with the best attituded. They were friendly and very helpful. Very professional wrapping up carefully all my fragile stuff but also dismantling furniture and reassembling in the new place promptly. They didn't give up and pull out a large sofa and bed frame down with ropes when the narrowness of the stairs didn't allow to do so. If I move in the future, I will make sure to cal M&M again, likewise if any of my friends does, I will highly recommend them. Thank you again guys! Cristina
- The Hague - november 1, 2022
389 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?