Verhuisbedrijf Amsterdam

VOOR VRAGEN BEL:

Amsterdam: +31 (0)20-8208252
Zaanstad: +31 (0)75-8200234

M&M Verhuizingen uw Amsterdamse verhuizer

bedrijfsverhuizing

Amsterdam onze stad. Veel van onze medewerkers zijn geboren en getogen Amsterdammers Wij verhuizen al sinds 1998 in Amsterdam, dus inmiddels hebben we alle straten en wijken wel een beetje gezien. Daarom zal je ons nooit met een hele grote vrachtwagen zien in de Jordaan Als echte Amsterdamse verhuizer weten we welke wagens we in welk stadsdeel kunnen inzetten. Dus, zoekt u een goed verhuisbedrijf in Amsterdam, bel ons dan even voor een offerte.

 • Al bijna 25 ervaring met verhuizen in Amsterdam.
 • Snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.
 • Gratis verhuisdozen in bruikleen. 
 • Professioneel taxatiebezoek.

Onze verhuishelden staan paraat voor uw verhuizing in Amsterdam

Wat een toppers, die verhuizers van ons. Met een glimlach staan dag in dag uit weer klaar om uw verhuizing binnen Amsterdam een succes te maken. Wat zijn wij trots op onze verhuizers. Stuk voor stuk ideale schoonzonen. Verhuiskanonnen, verhuisgrootmeesteres en verhuisguru’s werken ze bij allemaal M&M Verhuizingen en elke dag gaan ze weer op pad naar weer een volgende tevreden klant. Wilt u ook wel zo’n tevreden klant zijn? We komen graag even bij u langs voor een vrijblijvend taxatiebezoek.

Verhuizen in Amsterdam met verhuisverzekering

Uw verhuizing in Amsterdam is bij M&M Verhuizingen in goede handen. Maar verhuizen is mensenwerk en zelf onze verhuizers maken tijdens de verhuizing wel eens een foutje. In dat geval is het fijn om te weten dat u goed bent verzekerd. Tijdens de verhuizing is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Maar ook uw huidige woning en uw nieuwe woning zijn verzekerd. Komt er bijvoorbeeld een kras in de vloer of een buts in de muur, dan is dit allemaal gedekt door onze verhuisverzekering.

 •  Schade tot €100.000,- wordt vergoed. 
 • Dit geldt ook voor uw oude en nieuwe woning.
 • voorkom onverwachte kosten door schade.

Maak een afspraak in met onze adviseur voor uw verhuizing in Amsterdam

U gaat verhuizen in Amsterdam. Hoe gaat dat? Geen verhuizing in Amsterdam is hetzelfde. Daarom komt onze verhuisadviseur graag eerst even bij u langs. Onze adviseur weet alles van verhuizen en denkt in kubieke meters. Het verhaal gaat zelfs dat hij zijn eerste 2 levensjaren in een verhuisdoos heeft doorgebracht. Onze adviseur maakt een inschatting van volume van uw inboedel en bespreekt de mogelijkheden met u. binnen 1 werkdag ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

Verhuisbedrijf in Amsterdam met verhuislift

Als modern verhuisbedrijf in Amsterdam kun je niet zonder verhuisliften. Zo kunnen uw spullen op een eenvoudige manier veilig en snel door het raam of via het balkon verhuisd worden tot de 7e etage. Ook beschikken wij over handige liftjes die je op lastige plekken ter plekke kunt opbouwen, bijvoorbeeld in een achtertuin of een steeg. Voor mensen die van verhuisjargon houden, wij noemen dit een Geda lift.

Verhuislift Utrecht verhuisbedrijf alkmaar

Verhuisbedrijf in Amsterdam met Hijskraan

Bent u op zoek naar een verhuisservice in Amsterdam dat beschikt over een hijskraan? Helaas, dat zijn wij niet. We werken wel al jaren heel goed samen met verschillende bedrijven die wel hijskranen hebben. In sommige gevallen kan het een voordelige oplossing zijn om een autolaadkraan te gebruiken of een “citykraan” . Dit zijn wat kleinere, compactere kranen. Deze kunnen zeer snel worden opgebouwd en kunnen makkelijk een vleugel over het dak hijsen. En dit is een stuk voordeliger dan een torenkraan.

Dé- en montage van meubilair

Dagelijks komen wij alle soorten meubilair tegen; het volledig assortiment van Ikea kennen wij haast bij naam, maar ook maat gemaakte designer meubelen komen wij regelmatig tegen. De – en montage van uw meubilair nemen wij dan ook graag voor u mee in onze offerte; veelal valt dit voordeliger uit dan u denkt. Bent u op zoek naar professioneel een verhuisbedrijf in Amsterdam dat deskundig uw meubelen kan démonteren en weer monteren, dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u op deze pagina een offerte aanvragen.

 • Wij kennen alle IKEA meubelen uit ons hoofd.
 • Ook designer meubelen monteren en demonteren we zonder moeite. 
 • Wanneer u het zelf doet riskeert u schade. 
 • We zetten het uiteraard ook weer in elkaar.

Verhuisontheffing 

Bij uw verhuizing in Amsterdam is meestal een ontheffing nodig. Dit kan zijn voor het stremmen van de rijbaan of het reserveren van parkeervakken.  Voor ons is het een kleine moeite om deze ontheffing voor u aan te vragen. Zo bent u altijd goed voorbereid. 

Soms staan er paaltjes in de weg. Hiervoor is een paalsleutel nodig om deze te verwijderen. Meestal zit er ook nog een cilinderslot op de paaltjes. Wij zijn het enige verhuisbedrijf in Amsterdam dat beschikt over een loper voor alle cilindersloten. Paaltjes zijn dus zo verwijderd.

opslag

Een doos met encyclopedieën weegt al gauw 60 kg. Voor het mooie is dit een beetje te zwaar voor uw verhuizers. De huidige arbonorm ligt op maximaal 23 kg. Maak uw dozen dus niet te zwaar. Vul een doos bv voor de helft met boeken en de andere helft met lichtere spullen.

Iedere inboedel is anders. De ene persoon heeft in zijn eentje 100m3 in een flatje staan de andere met z’n vijven maar 20 m3 in een villa. Onderstaand wat gemiddelden:

 • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
 • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
 • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het einde van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 1900,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 950,00 incl btw
 • Heb je grote kamerplanten en wil je deze verhuizen, probeer dan eerst de plant te stabiliseren. Dit kan door de plant te fixeren aan een stok.
 • Planten met veel bladeren kun je met krimpfolie insealen, zodat de plant wat beter te hanteren valt.
 • Breng de planten nooit naar de vrachtwagen als het vriest, een korte blootstelling aan vorst kan uw plant al de kop kosten.
 • Zorg dat de plant tijdens transport gefixeerd staat, door deze bijvoorbeeld tussen dozen in te klemmen.