Verhuislift in Utrecht

VOOR VRAGEN BEL:

Verhuislift huren in Utrecht

U kent het wel, de nieuwe bank die u besteld heeft is geleverd en hij past niet door het trapgat. Of u heeft uw eigen verhuiswagen en de verhuishulp heeft iets minder ervaring dan verwacht. Voor dit soort klussen hebben wij onze verhuislift service in Utrecht. Wij werken namelijk samen met ons zusterbedrijf Verhuislift Centrale. Hieronder vind u meer informatie onze tarieven en kunt u makkelijk en snel online een verhuislift reserveren.

MA t/m Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Incl. BTW
Excl. BTW

Even geduld...

Direct een verhuislift reserveren

Hoelang heeft u de verhuislift nodig?
Gewenste tijd
Waar wilt u een verhuislift huren?
Verhuislift nodig op een 2e adres?
Tweede adres
Contactgegevens
Hoe heeft u ons gevonden?
Annuleren

Aanvraag ontvangen!

We hebben uw aanvraag successvol ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sluiten

Er ging iets fout!

Er is iets mis gegaan met uw aanvraag!

Aanvraag wijzigen

Zonder problemen verhuizen met een verhuislift in Utrecht

Zoals u weet zijn de Utrechtse trappenhuizen vaak erg smal, zeker in het centrum van Utrecht is dit een veel voorkomend probleem. Wanneer u gaat verhuizen of een nieuwe tafel of bank heeft gekocht kan dit voor een verwikkelde toestand zorgen. Gelukkig bieden de ramen en balkons hiervoor een perfecte uitweg. De bedieners van onze verhuisliften hebben veel ervaring met de verschillende soorten straten en huizen en bouwen de verhuislift dan ook gemakkelijk tegen uw raamkozijn of balkon op. Zo krijgt u zonder stress en problemen al uw meubels in en uit de woning.

Geen schade aan uw trappenhuis

Als u verhuist met een verhuislift beperkt u de kans op schade met wel 85 procent. U heeft al uw vrienden opgetrommeld voor de verhuizing. Iedereen doet enorm zijn best, maar aan het einde van de dag zijn veel van uw meubelen en het nieuwe trapportaal helemaal beschadigd. Dat is met een het gebruik een verhuislift te voorkomen.
Onze ervaren liftbediening houdt voor u een oogje in het zeil. Zo kunt u zelfs met de minst ervaren verhuizers toch uw inboedel heel overbrengen.

Verhuisliftservice voor 1 object in Utrecht

Soms heeft u de verhuislift nodig om maar 1 object omhoog of naar beneden te halen. Dat is bij de Verhuislift Centrale ook geen probleem. Denk hierbij aan de nieuwe tafel die de bezorgers niet omhoog krijgen of de oude kasten die het huis niet uitgehaald kan worden. Bel dan voor onze objectservice. Voor € 80,- staat uw object dan boven of beneden.

Verhuislift voor meerdere uren in Utrecht

Bij een grote verhuizing moet u soms de verhuislift voor meerdere uren gebruiken. Bij de Verhuislift Centrale is ook dit totaal geen probleem. Als de lift op het oude- en het nieuwe adres nodig is , rijden gewoon met u mee naar de nieuwe locatie. Het eerste uur rekenen wij hiervoor € 90,- en ieder volgend uur kost u slechts € 60,- voor de verhuislift inclusief een ervaren bediener.

Reserveren verhuislift Utrecht

U kunt onze verhuisliften in Utrecht gemakkelijk reserveren door een online reserveringsformulier in te vullen via de website. Wanneer wij de reservering hebben binnen gekregen ontvangt u van ons een overzicht van de kosten en van uw aanvraag. Als u de opdracht bevestigd hebt, is uw reservering definitief.
Overigens kunt u bij ons een verhuislift ook telefonisch bij ons bestellen. We hebben hiervoor speciaal een makkelijk te onthouden nummer voor u genomen. 0800-0000.
Om het voor u nog makkelijker te maken is het ook nog mogelijk om een verhuislift via Whatsapp te reserveren. Als u met uw mobiele telefoon op het groen icoontje rechts onderin de website klikt, hebt u direct Whatsapp verbinding. We horen graag van u!

Spoedklussen

Wilt u die oude kast uit uw huis hebben, maar past deze niet door het trapgat of is uw nieuwe bank geleverd en krijgen de bezorgers hem niet naar boven? Dan biedt onze lastminute verhuislift service in Utrecht uitkomst. En ook voor spoedklussen rekenen wij gewoon hetzelfde tarief. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is gewoon even bellen naar 0800-0000. Maar ook via onze Whatsapp aanvraag reageren wij razendsnel.

Bemande Verhuislift in Utrecht

Als u een verhuislift bij ons huurt wordt deze bediend door een top verhuizer! Onze liftoperators hebben allemaal jaren ervaring in de verhuisbranche en helpen u met alle liefde. Onze operators helpen u niet alleen bij het laden en lossen van de verhuislift, maar zij geven ook adviezen over hoe het beste de wagen kunt inladen.
We durven dan ook met volle overtuiging te zeggen dat wij de beste verhuislift bedieners van Utrecht un dienst hebben. Waar menig andere liftservice de grens trekt, krijgen onze liftmannen vrijwel elke keer de verhuislift veilig en goed opgezet.

Verhuislift tot de 9e etage

Onze grootste verhuislift heeft een ladder van 27 meter en hiermee kunnen wij u van dienst zijn tot de 9e etage. Dit betekend dat wij bij de meeste appartementen in Utrecht tot de bovenste etage kunnen komen.Verder zijn we ook nog in het bezit van onze lieftallige zogenaamde Geda lift. Dit is een compacte kleine lift die je in een achtertuin of in een steeg kunt opbouwen. Deze Geda lift kan maximaal tot de 3e etage.

(bijna) Altijd beschikbaar

Onze verhuisliften en bedieners staan 7 dagen per week, ’s avonds en in het weekend voor u klaar. Als kers op de taart rekenen wij voor onze verhuislift service in Utrecht geen voorrijkosten! U kunt een verhuislift gemakkelijk en snel reserveren via onze website of via het telefoonnummer 0800 – 0000.

Dus twijfel niet langer en maak uw verhuizing makkelijker met een verhuislift van verhuisliftcentrale.nl

Zakelijke klanten

Als verhuisliftservice in Utrecht werken wij uiteraard ook veel met bedrijven. U kunt hierbij denken aan meubelwinkels, zonnepanelen leveranciers, dakdekkers en zonweerders. Wij waarderen onze zakelijke klanten enorm en wij doen daarom ook altijd ons best om voor hen klaar te staan, ook bij spoedklussen. Mochten wij u zelf niet van dienst kunnen zijn, hebben we een groot partner netwerk, dat (bijna) dezelfde kwaliteit levert.

Ontheffing Verhuislift Utrecht

Hoewel we trots zijn op onze het mooie Utrecht, maakt de gemeente het ons niet altijd even makkelijk om een verhuislift te plaatsen.
Vaak is hiervoor een ontheffing nodig. De liftvergunning kunt u online aanvragen via deze link.

U dient het invulformulier compleet te maken en ondertekend terug te sturen samen met een situatietekening. Soms is het nodig om een omleidingsplan in te leveren. Onze verhuislift is standaard uitgerust met pillonnen en een “doorgaand verkeer gestremd bord”. Dus dan is is het gebied rondom de verhuislift in ieder geval goed gemarkeerd.

Verhuislift buiten Utrecht

Onze verhuisliften rijden natuurlijk niet alleen in Utrecht. Wij namelijk ook dagelijks in het bruisende Haarlem en Amsterdam te vinden. Ook in deze steden rekenen wij geen voorrijkosten. Daarnaast zijn wij inzetbaar in de hele Randstad en daar buiten. Voorrijkosten per stad staan op onze website. 

Heeft u een vraag?
9.4

Removal & Storage Support

M&M Verhuizingen have been my removal company of choice since 2021 and I have moved twice with them now. They have also provided me with excellent, secure and cheap storage options as I was not able to move into my new apartment right away. Maarten and Esther are super lovely and helpful people to work with and organise the move + storage itself. The team I have worked the most with is headed up by Mauritz and Storm and they have done nothing short of an amazing job every time I have worked with them. Such an awesome service and awesome people! I will continue to use them should I need to move again.
- Amsterdam - mei 1, 2023

Perfecte verhuizing uitgevoerd door fantastisch team

Op één van de laatste dagen van 2022 heeft het team van M&M Verhuizingen onze bedrijfsverhuizing geweldig uitgevoerd. Snel, met een fantastisch team verhuizers.
- Amsterdam - januari 5, 2023

Hele goede ervaring

Maurits en team hebben heel netjes en vakkundig gewerkt. Goed werk!
- Weesp - januari 5, 2023

Amazing

All went really perfectly. From the first contact asking for a quote to the last minute of the move, everything went very smoothly. Their team members are very professional and will go the extra mile to make sure your move goes as smoothly as possible, will recommend!
- amsterdam - november 23, 2022

Amazing service and resilient

The staff turn around on time and with the best attituded. They were friendly and very helpful. Very professional wrapping up carefully all my fragile stuff but also dismantling furniture and reassembling in the new place promptly. They didn't give up and pull out a large sofa and bed frame down with ropes when the narrowness of the stairs didn't allow to do so. If I move in the future, I will make sure to cal M&M again, likewise if any of my friends does, I will highly recommend them. Thank you again guys! Cristina
- The Hague - november 1, 2022

Super georganiseerd en snelle verhuizers!

Alex en Kaj zijn top verhuizers, professioneel, sterk, handig en snel! Onwijs bedankt voor jullie hulp!
- Haarlem - oktober 9, 2022

Efficient and well executed move

I've been satisfied about the quality of the service I received, from the planning (with clear information about the preparation, permits requests, boxes delivery, etc..) to the execution with prepared and professional staff. Also the communication has always been timely and clear with all the support I needed.I just had a small issue with a closet not perfectly re-assembled, but I consider this as a minor thing (and I already received confirmation that it will be fixed soon).
- Bredeweg 31-2, Amsterdam - oktober 4, 2022

Team Alex, top team!

Goed betrouwbaar team. De dag verliep vlot en probleemloos.
- Amsterdam - september 11, 2022
386 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?