Verhuisbedrijf Bloemendaal

VOOR VRAGEN BEL:

Gaat u verhuizen in Bloemendaal?

Gaat u verhuizen in Bloemendaal? Dan bent u bij M&M Verhuizingen aan het juiste adres. De Militairenweg, Hoge Duin en Daalseweg en de Kleverlaan , we hebben alle straten wel een keer gezien. Sinds 1998 verzorgen we dagelijks verhuizingen in de regio. Dus zoekt u een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf in Bloemendaal, dan is dit uw geluksdag. Een offerte kunt u kosteloos en vrijblijvend aanvragen via Whatsapp of de offertebutton.

De verhuiselite van Bloemendaal staat tot uw beschikking

Onze verhuizers zijn helden. Goedlachs, sterk, aantrekkelijk en intelligent. Iedere dag voelen wij ons gezegend dat we met deze unieke mensen samen mogen werken. Trots als pauwen zijn we omdat we ze iedere dag weer naar nieuwe tevreden klanten mogen sturen. Gaat u verhuizen in Bloemendaal? Dan kunt u ook een tevreden nieuwe klant zijn. We komen graag even bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Goed verzekerd tijdens uw verhuizing in Bloemendaal

Gelukkig beschadigt er zelden tot nooit iets tijdens onze verhuizingen, maar mocht er onverhoopt toch iets beschadigen, zijn we hier natuurlijk goed voor verzekerd. Tijdens uw verhuizing in Hoofddorp is uw inboedel verzekerd tot € 100.000,- per wagenlading. Dit geldt voor de inboedel, maar ook voor uw nieuwe- en oude woning.

Verhuisservice Bloemendaal met verhuislift

Woont u op een verdieping of verhuist u naar een verdieping? Vaak is het handig om een verhuislift te gebruiken, ook al is er een lift in het gebouw. In de eerste plaats werkt dit een stuk sneller. Maar ook hebben andere bewoners geen last van ons tijdens uw verhuizing. Onze liften reiken tot de 8e etage. Dus zoekt u een goed verhuisbedrijf in Bloemendaal dat beschikt over een verhuislift. Bel ons dan even.

seniorenverhuizing

Particuliere Verhuizing in Bloemendaal

Bij particuliere verhuizingen kunnen we zorgdragen voor de gehele verhuizing. We kunnen alle verhuisdozen voor u inpakken de meubelen voor u demonteren en later weer monteren en de complete inboedel schadevrij naar uw nieuwe woning verhuizen. Dus neem voor een succesvolle verhuizing contact met ons op. U ontvangt dan een offerte op maat. 

Zakelijke Verhuizing in Bloemendaal

Ook voor uw bedrijfsverhuizing  kunt u natuurlijk bij M&M Verhuizingen terecht. In de afgelopen 30 jaar hebben onze professionele verhuizers  al heel wat zakelijke verhuizingen in- en om Bloemendaal mogen verzorgen. Ook in het verhuizen van kantoren, magazijnen en  bedrijfshallen zijn we specialist. Onze verhuisadviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat. 

Internationale Verhuizing

Als professioneel verhuisbedrijf verzorgen wij ook regelmatig verhuizingen naar het buitenland. Onze verhuiswagens kunt u door heel Europa vinden. Der meeste verhuizingen brengen we weg met eigen personeel, maar soms maken we ook gebruik van onze betrouwbare partners. Ook voor  internationale verhuizingen kunnen we u een scherpe prijs aanbieden. 

Soorten Verhuizingen

* particuliere verhuizingen

* bedrijfsverhuizing

* verhuisservice met inpakken

* professionele verhuismaterialen

* verhuizen met verhuislift

* dé- en montage van meubilair

Verhuizen met Hijskraan

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Bloemendaal dat in bezit is van een hijskraan? Helaas zijn wij dat niet. Wel hebben we een goede samenwerking met een aantal kraanbedrijven. Vaak zijn is het mogelijk te werken met een autokraan, of een citykraan. Deze zijn een stuk lichter en voordeliger dan een torenkraan en hijsen met gemak een vleugel over een woning.

Opslag

Als uw nieuwe woning nog niet klaar is op de verhuisdag of als u gaat verbouwen en uw volledige inboedel moet tijdelijk worden opgeslagen, kunt u gebruik maken van onze opslagfaciliteit. Wij slaan uw inboedel veilig op in 20ft zeecontainers of in grote houten kisten van 10 m3. Ook voor opslag hebben we scherpe tarieven. Bel ons voor een offerte op maat. 

Goedkoop verhuizen

Ook voor een goedkope verhuizing in Bloemendaal kunt u bij M&M Verhuizingen terecht.  U kunt op uw verhuiskosten besparen als u bijvoorbeeld zelf alle verhuisdozen en kleine spullen verhuist en de grote meubelen door ons laat verhuizen. Ook is het mogelijk om zelf mee te helpen met de verhuizing. U huurt dan bij ons bijvoorbeeld 2 man en een verhuiswagen in en zorgt zelf voor voldoende verhuishulp. Op deze manier maakt u gebruik van de efficiente werkwijze van een ervaren verhuisbedrijf met jarenlange ervaring en heeft u toch een betaalbare verhuizing. 

Afspraak met onze adviseur voor uw verhuizing in Bloemendaal

Omdat geen verhuizing in Bloemendaal hetzelfde is, sturen wij graag eerst onze verhuisadviseur even bij u langs. Deze man weet alles van verhuizen en droomt in kubieke meters. Het verhaal gaat zelfs dat hij zijn eerste 2 levensjaren in een verhuisdoos heeft doorgebracht. Onze adviseur inventariseert het volume van de te verhuizen inboedel en neemt met u door welke werkzaamheden er moeten worden verricht. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een gedetailleerde offerte uw verhuizing in Bloemendaal.

Verhuisbedrijf  Bloemendaal: complete verhuizing vanaf € 600,-

vrijblijvende offerte

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De moeilijkheidsgraad van de te verhuizen inboedel. Verhuizen van een concertvleugel zal extra kosten met zich meebrengen.
 • Het type woning ( een verhuizing naar een bungalow is voordeliger dan naar een woning aan het eide van de galerij op 10 hoog)
 • Het volume (aantal m3) van de inboedel
 • De afstand tussen de oude en de nieuwe woning
 • Het tarief voor een verhuizing van 40 m3 ( gemiddelde inboedel van gezin met 2 kinderen) van een eengezinswoning naar een eengezinswoning in dezelfde buurt, ligt rond de € 2200,00 incl btw.
 • Het tarief voor een verhuizing van 20 m3 (gem. inboedel alleenstaande) van een appartement naar een appartement in dezelfde buurt ligt rond de € 1100,00 incl btw

edere inboedel is anders. De ene persoon heeft in zijn eentje 100m3 in een flatje staan de andere met z’n vijven maar 20 m3 in een villa. Onderstaand wat gemiddelden:

 • gemiddelde inboedel gezin met 2 kinderen: 40 /45 m3
 • gemiddelde inboedel stel zonder kinderen: 25/ 30 m3
 • gemiddelde inboedel alleenstaande: 15/ 20 m3

Verwijder de klepel en de gewichten

 • indien de klok in een doos past, leg eerst iets zachts in de doos, zoals een dekbed, leg hier de klok op
 • past de klok niet in een doos, maak dan een doos op maat voor de klok van 2 of 3 verhuisdozen, dan wwer een dekbed en dan de klok
 • bij staande klokken, is het vaak mogelijk om het uurwerk en de kap te verwijderen, pak deze dan ook in een doos met een dekbed of deken
 • zorg dat de klok aan de zijkant van de vrachtwagen wordt vastgezet tijdens transport

Houdt u bij het inpakken van uw boekenkast rekening met het het feit dat boeken vrij zwaar zijn. Dus liefst niet een hele doos vullen met encyclopedieën. Er zijn speciale boekendozen in de handel. Deze zijn half zo groot als een standaard verhuisdoos. Mocht u enkel normale verhuisdozen hebben, kunt u het beste de doos voor de helft met boeken vullen en de andere helft met lichtere spullen.

Heeft u een vraag?
9.4

Best experience I could ask for. Very satisfied.

My boxes and storage things have been with M&M Verhuizingen for over a year now and the fees have been so affordable. My things remained safe and in great condition. Their team even offered to help me with printing labels and attaching them to my boxes for me as I was out of the country.Amazing and very helpful team. I am very satisfied with my experience.
- London - november 7, 2023

Niet verder zoeken, dit is de beste verhuizer!

Deze vakmensen schakelen snel en zijn flexibel in de planning waar het kan. Ik ben al diverse keren bij verhuizingen geholpen en elke keer zeer naar tevredenheid. De verhuizers gaan voorzichtig om met alle spullen en zijn ook nog eens bijzonder vriendelijk.Er wordt vlot en beleefd gecommuniceerd. Wat wil je nog meer?
- Haarlem - oktober 26, 2023

hele goede verhuisbedrijf

Great people.Move from 6 bedroomhouse to large apartment in Amsterdam. Including packing. Everything hoisted up to 6th floor with external elevator. Move took 2 days. Nice and friendly and definately know what they are doing
- Amsterdam - oktober 6, 2023

Removal & Storage Support

M&M Verhuizingen have been my removal company of choice since 2021 and I have moved twice with them now. They have also provided me with excellent, secure and cheap storage options as I was not able to move into my new apartment right away. Maarten and Esther are super lovely and helpful people to work with and organise the move + storage itself. The team I have worked the most with is headed up by Mauritz and Storm and they have done nothing short of an amazing job every time I have worked with them. Such an awesome service and awesome people! I will continue to use them should I need to move again.
- Amsterdam - mei 1, 2023

Perfecte verhuizing uitgevoerd door fantastisch team

Op één van de laatste dagen van 2022 heeft het team van M&M Verhuizingen onze bedrijfsverhuizing geweldig uitgevoerd. Snel, met een fantastisch team verhuizers.
- Amsterdam - januari 5, 2023

Hele goede ervaring

Maurits en team hebben heel netjes en vakkundig gewerkt. Goed werk!
- Weesp - januari 5, 2023

Amazing

All went really perfectly. From the first contact asking for a quote to the last minute of the move, everything went very smoothly. Their team members are very professional and will go the extra mile to make sure your move goes as smoothly as possible, will recommend!
- amsterdam - november 23, 2022

Amazing service and resilient

The staff turn around on time and with the best attituded. They were friendly and very helpful. Very professional wrapping up carefully all my fragile stuff but also dismantling furniture and reassembling in the new place promptly. They didn't give up and pull out a large sofa and bed frame down with ropes when the narrowness of the stairs didn't allow to do so. If I move in the future, I will make sure to cal M&M again, likewise if any of my friends does, I will highly recommend them. Thank you again guys! Cristina
- The Hague - november 1, 2022
389 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Via onderstaande button kunt u een offerte aanvragen of een afspraak met onze adviseur maken.  Ook is het mogeijk een offerte aan te vragen via de Whatsapp button rechts onderaan deze pagina.

Open chat
Hulp nodig?
Hoe kunnen wij van dienst zijn?